Del

Stort fremmøde til Åbent Hus

Skal jeg læse til lærer eller pædagog? Eller måske til socialrådgiver? Spørgsmålene – og svarene – var mange, da Campus Roskilde åbnede dørene for nysgerrige besøgende, der ville vide mere om, hvad man egentlig laver som studerende på Absalon.

Det var næsten ikke til at klemme sig ind i forhallen, da Absalon inviterede til Åbent Hus på Campus Roskilde. 

Hundreder af måske kommende studerende havde taget venner, børn og forældre med for at blive klogere på uddannelserne til socialrådgiver, sygeplejerske, pædagog, lærer, fysioterapeut og leisure management, som Absalon tilbyder i Roskilde.

”Jeg har tænkt på, at det måske vil være mig at læse til pædagog, men jeg er ikke sikker. Det er derfor jeg er kommet. Og jeg har fået svar på en masse spørgsmål, jeg havde, så nu er jeg blevet lidt klogere. Det er dejligt bare at kunne snuse lidt rundt”, sagde Jannie Jensen fra Roskilde, der havde taget sin mor med under armen på besøget på Campus Roskilde. 

Efter et kort oplæg om mulighederne på Absalon og Campus Roskilde blev de besøgende sluset ud til oplæg om de forskellige uddannelser, de kunne være interesserede i. 

”Vi valgte at høre nærmere om leisure management-uddannelsen, for jeg tror godt, at det kunne være noget for mig at arbejde med planlægning af events og sådan noget”, fortalte Janus Møller, der besøgte Campus Roskilde sammen med sin gymnasiekammerat.

I de opstillede boder i forhallen kunne gæsterne stille spørgsmål til nuværende studerende på Absalon og høre mere om optagelser, studiemiljø, mulighed for at studere i udlandet, og meget andet.

Arrangementet på Campus Roskilde var bare et af de Åbent Hus-arrangementer, hvor man kan blive klogere på de uddannelser, som Absalon tilbyder.

Flere nyheder fra Professionshøjskolen Absalon

Cxense Display