Del

Studenterambassadørkorpset er vokset

Absalon har oprustet studenterambassadørkorpset, så det nu tæller 44 studerende. Studenterambassadørernes vigtigste formål er at styrke den enkelte potentielle nye studerende til at træffe det rette uddannelsesvalg.

På Professionshøjskolen Absalon er vi optaget af, at unge og voksne, der skal vælge uddannelse, har et godt kendskab til vores uddannelser. Derfor har vi netop oprustet vores korps af studenterambassadører fra 23 til 44, som alle skal være med til at sprede kendskabet til Absalon blandt potentielle nye studerende. Studenterambassadørerne skal være med til at kvalificere den enkeltes valg af uddannelse, så de træffer deres uddannelsesvalg på baggrund af et godt og grundigt kendskab til, hvad den enkelte uddannelse kan tilbyde dem.

Studenterambassadørernes arbejde

Studenterambassadørerne har en vigtig og fremtræden rolle hos Absalon, da de er ansigtet udadtil. Derfor er korpset også sammensat, så alle Absalons uddannelser og campusser er repræsenteret.

Studenterambassadørernes arbejde består blandt andet af at deltage på uddannelsesmesser, Åbent Hus, besøg på ungdomsuddannelser og rundvisninger på campusserne. Derudover er en vigtig del af deres arbejde at varetage ’Studerende for en dag’, hvor potentielle kommende studerende kan afprøve, hvad det vil sige at være Absalon-studerende. Her følger man en af vores studenterambassadører til hans eller hendes undervisning, studiegruppearbejde, øvelser og frokost i løbet af dagen.

Flere nyheder fra Professionshøjskolen Absalon

Cxense Display