Del

Studerende opførte Mød mig på Cassiopeia

Campus Vordingborg har en stolt tradition for teater, og i denne uge var det tid til finalen. Det skabte stor glæde – og løftede mobiltelefoner – blandt de fremmødte gæster.

Efter mange timer i øvelokalet var det tid til den store finale, da studerende fra Campus Vordingborg mandag aften opførte deres traditionsrige teaterforestilling for sidste gang denne sæson. 

I år havde de studerende valgt at sætte Mød mig på Cassiopeia op – det klassiske danske stykke om blandt andet den betrængte komponist og det konkursramte Alhambra-teater. 

Valget var tydeligvis en succes blandt de fremmødte tilskuere, der også var hurtige til at løfte mobiltelefonerne over hovederne og svinge dem frem og tilbage som lightere. 

Bag opsætningen stod VS-teater, der er en teatergruppe, der består af studerende fra lærer- og pædagoguddannelsen på Campus Vordingborg. Gruppen opfører et nyt teaterstykke hvert forår. 

Det bedste specialiseringsmodul

En af skuespillerne på scenen var Ida Stenshøj, der læser til lærer på sidste år. Det var fjerde gang, hun var med til at lave det traditionsrige teater. 

”Da jeg startede her på Absalon, var jeg meget genert og nervøs, så det var meget grænseoverskridende for mig, at jeg skulle stå foran elever og performe på den måde, som man gør som lærer”, fortæller Ida Stenshøj.

”Men så tænkte jeg, at hvis nu jeg var med i teater, så ville jeg blive meget bedre til at stille mig op foran eleverne. Og det var rigtigt! Teateret er det bedste specialiseringsmodul, jeg har haft, og det har betydet rigtig meget for mig som person”, siger Ida Stenshøj. 

En af gæsterne til forestillingen var Stina Møllenbach, Centerchef for Skole og Læring:

”Jeg er bare så stolt over de studerende. De er super engagerede, og de har gjort et flot stykke arbejde med den her forestilling. Jeg kan bare læne mig tilbage og nyde det, og det er en ren fornøjelse”.

De studerende opførte ”Mød mig på Cassiopeia” den 14., 15., 16. og 18. marts.

Flere nyheder fra Professionshøjskolen Absalon

Cxense Display