Del

Studiestart med Absalontema i Vordingborg

Både i introugen og ved studiestart fik Absalon hovedrollen på Campus Vordingborg, hvor "Absalon Rejser" og middelaldertema dominerede festlighederne.

I Vordingborg var kreativiteten stor ved den første studiestart under navnet "Professionshøjskolen Absalon". Her bød tuturer nye studerende velkomne på ”Absalon Rejser”, der førte rejsegæsterne til eksotiske steder som Hawaii, Las Vegas eller andre spændende steder på Jorden, hvor der blev dystet om at løse opgave – samt ikke mindst at have det rigtigt sjovt sammen.
Da introugen var forbi, mødte de studerende på campus til en fælles ballonopsendelse.

Naturligvis var der også Absalon-sang, fælles nedtælling og højt humør. Kantinen havde i dagens anledning lavet middelalderbuffet med retter tilbage fra Absalons tid. To riddere i middelaldertøj kom også forbi.
De havde en opfordring med til de studerende om at arbejde hårdt - og bød velkommen til nutiden og til en spændende fremtid sammen med Absalon.
Journalister fra Sjællandske og Sydsjællands Tidende fulgte ”ballon-opsendingen”.
Du kan se dækningen fra Sjællandske her

Tema: Demokrati under udvikling
Undervisningsministeriet har igangsat en national kampagne om fællesskab, demokrati og medborgerskab, som løber i 2018 med en temauge i uge 12.
Deling af seksuelt krænkende videoer og billeder - tema til udskolingen
Vi har samlet en række materialer og temasider, som du kan bruge til arbejdet med billeddeling og grænser i udskolingen.
Leisure studerende arrangerer motionsløb i Roskilde på søndag
På søndag den 18. februar bliver der mulighed for at opleve et leisure-arrangement i praksis i Roskilde, hvor et ”Vinterløb” til fordel for…
Gratis videnspakke om IT og Inklusion
IT er et utroligt godt redskab, når man skal skabe inklusion i skolen, og nu stilles en gratis pakke med nyttige redskaber til rådighed for alle…
100 absalonstuderende assisterer fødevarebranchen på Lolland-Falster
På onsdag den 14. februar mødes godt 100 studerende med forskellige virksomheder i Maribo, hvor virksomhederne skal præsentere en række udfordringer,…
Cxense Display