Del

Studiestart med Absalontema i Vordingborg

Både i introugen og ved studiestart fik Absalon hovedrollen på Campus Vordingborg, hvor "Absalon Rejser" og middelaldertema dominerede festlighederne.

I Vordingborg var kreativiteten stor ved den første studiestart under navnet "Professionshøjskolen Absalon". Her bød tuturer nye studerende velkomne på ”Absalon Rejser”, der førte rejsegæsterne til eksotiske steder som Hawaii, Las Vegas eller andre spændende steder på Jorden, hvor der blev dystet om at løse opgave – samt ikke mindst at have det rigtigt sjovt sammen.
Da introugen var forbi, mødte de studerende på campus til en fælles ballonopsendelse.

Naturligvis var der også Absalon-sang, fælles nedtælling og højt humør. Kantinen havde i dagens anledning lavet middelalderbuffet med retter tilbage fra Absalons tid. To riddere i middelaldertøj kom også forbi.
De havde en opfordring med til de studerende om at arbejde hårdt - og bød velkommen til nutiden og til en spændende fremtid sammen med Absalon.
Journalister fra Sjællandske og Sydsjællands Tidende fulgte ”ballon-opsendingen”.
Du kan se dækningen fra Sjællandske her

Studerende og Søren Pind talte om tid til relationer
Tid til relationer og medmenneskelig kontakt blev omdrejningspunktet for diskussion, da Uddannelses og forskningsminister Søren Pind i dag valgte at…
Diplomforløb hjælper borgere med livstruende sygdom
Et team af sygeplejersker, ergo- og fysioterapeuter, social- og sundhedsassistenter i Solrød Kommune inddrages i år i et forløb, der skal…
Palliativt diplomforløb samlede sundhedspersonalet
Sygeplejerske Louise Bang og fysioterapeut og Rie Svensson er blevet bedre til at arbejde sammen om at hjælpe borgerne og pårørende efter et…
Absalon skal undersøge pædagogers rolle i undervisningen
Pædagoguddannelsen i Absalon står i spidsen for et projekt mellem UVM og BUPL om Pædagoger mellem skole og fritid.
Spot på billedkunst
Få rystet spindelvævene ud af undervisningsplanen med tre forskellige billedkunstkurser for lærere og pædagoger i februar, marts og april 2018.
Cxense Display