Del

UCSJ fremlagde uddannelsesforskning på Göteborg

På den store NERA-konference den 4-6 marts deltog UCSJ med en talstærk repræsentation med både forskere og studerende, der har været med i forskningen. Emnet var inklusion samt elevperspektiver på undervisning.

Nordic Educational Research Association er en af de vigtigste konferencer i Europa, når det gælder forskning i uddannelse, og da konferencen i år blev afviklet i Gøteborg, bidrog UCSJ med to præsentationer, der vakte opmærksomhed.

Opmærksomheden skyldtes ikke mindst, at UCSJ havde tre lærerstuderende med i et projekt, hvilket bringer UCSJ helt frem i front, når det gælder forskningsinformeret læreruddannelse, innovation og internationalisering.

UCSJ-deltagere på NERA 2015 var lektor Mette Bruun, lektor Brian Degn Mårtensson, og de tre lærerstuderende: Anette Lind, Lea Flackeberg og Anne Gøthe Hansen.

Deres præsentation handlede om inklusion i skolen.  De studerende blandt andet arbejdet med dataindsamling og interviews.

Adjunkt Ditte Dalum Christoffersens præsentation handlede om ”Elevperspektiver på meningskabelse med særligt fokus på begrebet ”kedsomhed”. 

Resultatet af UCSJ`s forskning vil blive beskrevet nærmere og offentliggjort i løbet af sommeren og efteråret på ucsj.dk/forskning/

Flere nyheder fra Professionshøjskolen Absalon

Cxense Display