Del

UCSJ-studerende vinder bachelorpris

Vinderen af Bachelorprisen 2017 blev fysioterapeut Linda Rasmussen fra fysioterapeutuddannelsen i Næstved. Hun har udviklet et spørgeskema til at afdække patienttilfredshed hos indlagte på en afdeling for neurorehabilitering.

Fysioterapeut Linda Rasmussen har vundet Danske Fysioterapeuters bachelorpris 2017 med artiklen "Træning, kvalitet og patienttilfredshed - Udvikling af et spørgeskema om patienttilfredshed".  I artiklen beskriver Linda Rasmussen processen med at udvikle et spørgeskema, der kan bruges til finde ud af, hvor tilfredse patienter med alvorlige hjerneskader er for rehabiliteringstilbuddet.

I begrundelsen for fremhæves blanddt andet, at Linda Rasmussen gennem skemaet har givet stemme til en gruppe patienter, der ofte har svært ved at give udtryk for deres meninger bl.a. grundet afasi.
Linda Rasmussens vinderartikel og spørgeskema er sammen med et interview fra bladet Fysioterapeuten publiceret på fysio.dk.

Vinderartiklen kan findes her

Foto: Thomas Steen Sørensen

Konference med Professor Kenneth J. Gergen
En af psykologiens fremmeste tænkere – skaberen af teorien om socialkonstruktionisme og leder af The Taos Institute – professor Kenneth J. Gergen –…
Ingeniørstuderende søger studiejob
Kalundborg skal nu vænne sig til, at studerende på videregående uddannelser bor og studerer i byen. En vigtig del af deres ophold er økonomi og…
Nye e-bøger til udlån
Nu har du adgang til en hel række nyindkøbte e-bøger, som omfatter romaner og noveller til mellemtrinnet, udskolingen og gymnasiet.
Ernæringsstuderende hjalp kvinde på 160 kilo
Studerende fra Ernæring og Sundhed på Professionshøjskolen Absalon kan skabe store resultater i praksisfeltet. Det viste et nyligt forløb i Munkebo…
Undervisningsmaterialer til efterårets film i MSIB
Husk at hente det gratis undervisningsmateriale, hvis du har reserveret billetter til efterårets film i Med Skolen i Biografen.
Cxense Display