Del

UCSJ-studerende vinder bachelorpris

Vinderen af Bachelorprisen 2017 blev fysioterapeut Linda Rasmussen fra fysioterapeutuddannelsen i Næstved. Hun har udviklet et spørgeskema til at afdække patienttilfredshed hos indlagte på en afdeling for neurorehabilitering.

Fysioterapeut Linda Rasmussen har vundet Danske Fysioterapeuters bachelorpris 2017 med artiklen "Træning, kvalitet og patienttilfredshed - Udvikling af et spørgeskema om patienttilfredshed".  I artiklen beskriver Linda Rasmussen processen med at udvikle et spørgeskema, der kan bruges til finde ud af, hvor tilfredse patienter med alvorlige hjerneskader er for rehabiliteringstilbuddet.

I begrundelsen for fremhæves blanddt andet, at Linda Rasmussen gennem skemaet har givet stemme til en gruppe patienter, der ofte har svært ved at give udtryk for deres meninger bl.a. grundet afasi.
Linda Rasmussens vinderartikel og spørgeskema er sammen med et interview fra bladet Fysioterapeuten publiceret på fysio.dk.

Vinderartiklen kan findes her

Foto: Thomas Steen Sørensen

Fra alle os til alle jer!
PLC-konsulent Rikke Egeberg sender en hilsen fra Udlånssamlingen og fortæller om CFU's december-overraskelse.
Kenneth J. Gergen udnævnt til ”Honorary Associate” på børne- og ungekonference
En af psykologiens største nulevende tænkere – skaberen af teorien om socialkonstruktionisme og leder af The Taos Institute – professor Kenneth J.…
Mangler julestemningen? Kom og lav juleklip på lasercutter!
Tag med til en hyggelig juleeftermiddag på Udlånssamlingen, hvor du kan lave julekort på lasercutter - og nyde et par æbleskiver.
Nyt samarbejde om teknologi i specialpædagogikken
Absalon har indledt et samarbejde med virksomheden ProReact, der markedsfører et system til at understøtte hverdagen for borgere og ansatte i…
Taler du med dine elever om deres digitale adfærd på sociale medier?
Se Forbrugerrådet Tænks film om de data, vi selv giver til apps og programmer, og se vores anbefalinger til læremidler om emnet.
Cxense Display