Del
Uge 11, 2020

Uge 11, 2020

Nye læremidler til udskolingen, som du kan reservere i ét eksemplar fra Informationssamlingen til din egen orientering:

Skønlitteratur:

 • Kirsten Ahlburg: Brune øjne
  Lix: 13. Serie: Hip (15). Hvordan kan man lære om og forstå livet som ung flygtning i Danmark? Læreren inviterer fire unge ind i Amalies klasse. Én af dem har nogle specielle brune øjne og en blød stemme. Han hedder Said og taler dansk.
 • Kirsten Ahlburg: Hop
  Lix: 05. Serie: #Ungletlæst. Noah er klar til at springe 20 meter ned fra broen. Anton filmer det hele.
 • Kirsten Ahlburg: Isbjerget
  Lix: 15. Serie: Hip (15). Julies forældre er højtuddannede, og de har svært ved at acceptere deres datters drøm om at blive frisør. Frisør er i deres øjne ikke en rigtig uddannelse, og Julie får høje karakterer i skolen, så selvfølgelig skal hun i gymnasiet.
 • Zakiya Ajmi: Vulkan
  Anna er med sin mor flygtet fra en voldelig far. De vil begynde på et nyt liv. Anna kæmper med at gøre sig fri af fortiden og finde sig selv, samtidig med hun får nye venner og forelsker sig.
 • Katja Brandis: Woodwalkers - fremmed vildnis
  Serie: Woodwalkers (4). Fantasy. Woodwalkeren Caraq og hans klasse fra Clearwater Highschool skal på udvekslingsrejse til en woodwalker-skole i Costa Rica. Men bag alle de nye spændende indtryk lurer faren, det viser sig nemlig at Caraqs ærkefjende, Andrew Milling, også er særdeles aktiv i Costa Rica.
 • Joy H. Davidson: Broen til Ingen Steder - den udvalgte
  Serie: Broen til Ingen Steder. Fantasy. Millys bedste venner, Poppy og Max er ikke hvad de ser ud til at være - fx kan Millys forældre ikke se dem. En aften forsvinder Poppy, og Max og Milly, samt hunden Charlie, må nu drage over den ødelagte bro, til det magiske land Ingen Steder for at redde Poppy.
 • L. G. Jensen: Lagkage varer evigt
  Lix: 17. Serie: Læs løs (8). Gameragenterne (3). Marius er gameragent. Det er et krævende job, så derfor øver han sig på kodning, karate og militær taktik, når han ikke er i skole eller laver lektier.
 • Kit A. Rasmussen: Slenderman
  Lix: 11. Serie: Mellem rum. Da to venner kigger på fotos, som de har taget i skoven, opdager de en uhyggelig person uden ansigt i baggrunden af billederne. På nettet kan man læse, at andre har oplevet det samme. "Slenderman" kaldes skikkelsen.
 • Henriette Wich: Altid på
  Luna på 14 år føler sig overset. I håb om at blive lagt mærke til, begynder Luna at lave videoer, som hun lægger på nettet. Hun holder øje med likes og kommentarer døgnet rundt, og pludselig er hun afhængig af sin mobiltelefon.

Sådan gør du:

 1. Klik på et link ovenfor, så kommer du til mitCFU.
 2. Log på med dit UNI-login.
 3. Læg læremidlet i din kurv ved at klikke på den grønne kurv med et blåt plus. 
 4. Se alle læremidler i din kurv ved at klikke på den store grønne kurv med et grønt tal.
 5. Overfør læremidlerne til Dantek Booking for at reservere dem, som du plejer.

Har du spørgsmål om at reservere? Kontakt Informationssamlingen på infocfu@pha.dk eller tlf. 7248 1920.