Del

Uge 14, 2019

Nye læremidler til mellemtrinnet, som du kan reservere i ét eksemplar fra Informationssamlingen til din egen orientering:

Skønlitteratur:

 • Ina Borstrøm: Vaks - jeg læser rim
  Serie: Læsetræningshæfter. Læsetræning for ordblinde elever og andre med ordlæsevanskeligheder. Bogens tekster er baseret på rim, arbejder ud fra rim-strategien og er knyttet til undervisningsmaterialet Vaks Rim.
 • Klaus Hagerup: Pigen, som ville redde bøgerne
  Anna er flittig biblioteksbruger og gode venner med bibliotekaren. Hun igangsætter en redningsaktion for at låne flere bøger ud så de ikke kasseres. Hun får en særlig bog af bibliotekaren, som ikke har nogen slutning og sætter sig for at finde ud af hvem forfatteren er.
 • Kirsten Sonne Harild: Mies mål - pokalen
  Lix: 10. Serie: Billebøgerne (3). Mies mål (3). Mie er til sin første fodboldkamp. De er bagud 3-0, da Mie skal på banen som målmand.
 • Lars Kramhøft: Mission til ismånen
  Lix: 21. Serie: Læs løs (10). Science fiction. Firmaet Exos er i gang med at udvinde alternative ressourcer på ismånen Enceladus, efter jorden løb tør for olie og kul i år 2050. En ukendt, fjendtlig livsform truer tilsyneladende udvindingen, og superdrengen Jonas sendes derfor på mission til ismånen.
 • Line Leonhardt: Tør du, Mille?
  Lix: 08. Serie: Læs løs (4). Emma går til ridning. En dag har hun Mille med. Mille har ikke helt lyst til at ride, men læreren Tina får hende overtalt til bare at prøve at sidde i sadlen. Det kræver mod, og Milles ben ryster.
 • Dorte Lilmose: En kagekone og to killinger
  Lix: 12. Serie: Læs løs (6). Karl & Klara (4). Karl skal til fødselsdag hos Klara, og han vil give hende verdens bedste gave. Men det er svært, når man ingen penge har. Heldigvis for Karl (og Klara) møder han en fyr, som hjælper med at finde en overraskende, spændende og helt gratis gave.
 • Anne Grethe Lindequist: Holger får læst højt
  Serie: Hop om bord og læs let. Holger-serien. Holger og Hugo vil gerne have læst en bog højt. Morfar læser lidt, men har flere undskyldninger for at stoppe oplæsningen. Så tager Holger selv affære.
 • Anne Grethe Lindequist: Holger i køjen
  Serie: Hop om bord og læs let. Holger-serien. Holger og Hugo skal sove i køjeseng, og de vil begge sove i den øverste køje.
 • Anne Grethe Lindequist: Holger på stranden
  Serie: Hop om bord og læs let. Holger-serien. Holger og Hugo vil gerne fange krabber. Men de bliver optaget af andre ting og opdager ikke, at krabben har taget deres madding.
 • Anne Grethe Lindequist: Holger skal sove
  Serie: Hop om bord og læs let. Holger-serien. Holger vil gerne sove i far og mors seng, men han skal sove i sin egen seng.
 • Anne Grethe Lindequist: Holger vil danse
  Serie: Hop om bord og læs let. Holger-serien. Holger og Hugo skal til fest, og Holger glæder sig til at danse med Hilda. Men da de kommer til festen, er der mange andre ting, han gerne vil gøre, inden han danser med Hilda.
 • Anne Grethe Lindequist: Holger vil lege
  Serie: Hop om bord og læs let. Holger-serien. Hugo vil gerne lege med Holger. Han vil dog hellere lege med sine venner Anton og Karlo. Det går dog ikke, som Holger gerne vil.
 • Rikke Mølbak: Lulu får en pony
  Lix: 06. Serie: ABC-lydret (D). Det er snart jul, og Lulu har et eneste ønske: en pony. Hun kan næsten ikke tænke på andet og drømmer om en pony om natten. Mon hun får sit ønske opfyldt?
 • Rikke Mølbak: Lulu og Sisi
  Lix: 06. Serie: ABC-lydret (D). Lulu lige flyttet til Søby sammen med sin mor og far. Ved siden af bor pigen Sisi og hun har en pony. Lulu prøver at ride på den og synes det er mægtigt sjovt.
 • Rikke Mølbak: Lulu til mini ol
  Lix: 06. Serie: ABC-lydret (D). Der er mini ol i byen og far synes Lulu skal deltage. Lulu er nervøs for om hun er dygtig nok. Men da Sisi hjælper hende, begynder hun at tro på at hun godt kan være med.
 • Josefine Ottesen: Dragens offer
  Lix: 09. Serie: Læseklub (blå - middel). Drageherren (1). Fantasy. Dian bliver bortført af Nagir. Han skal ofres til dragen. Dragen taber Dian da den flyver bort med ham. Dian falder ned i minotaurens hule.
 • Josefine Ottesen: Fanget af orker
  Lix: 10. Serie: Læseklub (blå - middel). Drageherren (2). 
 • Josefine Ottesen: Den magiske skov
  Lix: 10. Serie: Læseklub (blå - middel). Drageherren (3). Fantasy. Dian skal på vej hjem passere en stor skov, hvor nye farer lurer. Det går galt, men Alfekongen hjælper ham, og giver ham nogle magiske dråber.
 • Josefine Ottesen: Smykket
  Lix: 08. Serie: Læseklub (blå - middel). Drageherren (4). Fantasy. Dian er sluppet ud af skoven og er på vej til sin hjemby Rai. Han opsøger sin bedstemor som har noget at fortælle. Hun dør før hun når det, men han finder et gammelt smykke.
 • Josefine Ottesen: Tyvetøsen
  Lix: 09. Serie: Læseklub (blå - middel). Drageherren (5). Fantasy. Dians bedstemor er død og han er hjemløs. Han bliver taget til fange af tyvetøsen Stella og hendes ven Kempa. Kempa har læst i sine kort, at Dian vil bringe ham guld.
 • Josefine Ottesen: Er alt tabt?
  Lix: 09. Serie: Læseklub (blå - middel). Drageherren (6). Fantasy. Dian skal prøver sammen med Stella og Kempa at finde flere forbundsfæller for at styrte Nagir, men bliver fanget og ført ud i fangelejren i De Blå Bjerge.
 • Josefine Ottesen: Gode kræfter samles
  Lix: 09. Serie: Læseklub (blå - middel). Drageherren (8). Fantasy. Dian er ved at komme til kræfter og får overdraget Dragesværdet. Foglan skal lære ham at bruge det, men vil han lære det af en pige?
 • Josefine Ottesen: Forrådt
  Lix: 08. Serie: Læseklub (blå - middel). Drageherren (9). Fantasy. Dian er klar til kamp om Terra. Men Dian og Foglan tages til fange af Nagir. Vil det lykkes dem at slippe fri? Kan de magiske dråber redde Foglan?
 • Josefine Ottesen: Nagirs magt
  Lix: 09. Serie: Læseklub (blå - middel). Drageherren (10). Fantasy. Dian er fanget hos Nagir. Foglan er her også, og nu skal Nagir giftes med hende. Nagirs magt er stor, og har Dian tabt kampen om landet Terra?
 • Josefine Ottesen: Drageherren
  Lix: 10. Serie: Læseklub (blå - middel). Drageherren (11). Fantasy. Sammen med sine venner tager Dian ud på sidste del af sin rejse. Nu vil det vise sig, hvem der får magten over landet Terra. Det er tid til Dians sidste møde med Nagir.
 • Maria Frantzen Sanko: Viktor Vaks - ballade med blodhunden
  Lix: 09. Serie: Læs løs (5). Viktor Vaks skal gå tur med farmors hund - blodhunden Bob. Viktor får besked på at holde styr på Bob, ikke gå på de store veje og og aldrig slippe snoren. Det går helt galt og Bob trækker afsted med Viktor Vaks.
 • Anette Vinther Jensen: Mødet med djævlen
  Lix: 16. Serie: Læs løs (7). 

Sådan gør du:

 1. Klik på et link ovenfor, så kommer du til mitCFU.
 2. Log på med dit UNI-login.
 3. Læg læremidlet i din kurv ved at klikke på den grønne kurv med et blåt plus. 
 4. Se alle læremidler i din kurv ved at klikke på den store grønne kurv med et grønt tal.
 5. Overfør læremidlerne til Dantek Booking for at reservere dem, som du plejer.

Har du spørgsmål om at reservere? Kontakt Informationssamlingen på infocfu@pha.dk eller tlf. 7248 1920. 

Flere nyheder fra Professionshøjskolen Absalon

Cxense Display