Del

Uge 2, 2019

Nye læremidler til mellemtrinnet, som du kan reservere i ét eksemplar fra Informationssamlingen til din egen orientering:

Faglitteratur:

Skønlitteratur:

 • Annie Bahnson: Masser af pels og fanden selv
  Lix: 19. Serie: Læs løs (9). Er Fanø stadig i Fandens vold? På campingpladsen oplever Sofus og Alma mystiske ting. Om natten lyder et plask ved poolen, hvor de overnatter. Hvad blev kastet i poolen? Et mysterie de to tvillinger bliver involverede i.
 • Birgitte Bregnedal: Drømme & driblinger - årets spiller
  Lix: 18. Serie: Læs løs (9). Drømme & driblinger (6). David spiller fodbold og han er rigtig god til at score mål. Han regner med at blive kåret til årets spiller, for det er hans egen far, der er træner for holdet. Mon David bliver årets spiller?
 • Marie Duedahl: Benny får en skør bil
  Lix: 04. Serie: Lydret (3). Bennys far har købt en bil. Det er en BMW, og Benny er vild med BMW, men dén far har købt, er meget lille, og den har kun tre hjul. Den er så pinlig, og Benny vil ikke køre i den.
 • Marie Duedahl: God jul, Kate Moss!
  Lix: 12. Serie: Dynamo. Hvis nu Kathrine træner hårdt og undlader at spise juleanden og fars vidunderlige andesovs juleaften, vil hun nok tabe den lille delle, hun har på maven. Hvert gram tæller. Måske bliver hun ligeså smuk som hendes idol supermodellen Kate Moss?
 • Marie Duedahl: Marta og Knuds vilde dag
  Lix: 12. Serie: Mega (1). Marta og Knud har sommerferie, og de keder sig. De bor ude på landet og der sker intet. Men så får Knud en idé, som har noget med tre høns, en struds, en fugledderkop og en sur nabo at gøre.
 • Marie Duedahl: Venner for evigt
  Lix: 15. Serie: Turbo. Vilma, Alba og Ella vil overnatte i et gammelt øde hus. En gang har en pige begået selvmord i huset. Hun skar sig, mens hun lå i badekarret. Vilma har egentlig ikke lyst, men hun er ny pige i klassen og føler, hun bør gå med.
 • Charlotte Karrebæk: Skæg på Månevej
  Lix: 06. Serie: Otto og Lea (2). Otto ønsker sig stadig en hund. Den får han ikke, men han får et gavekort til noget blødt og sødt på sin otteårs fødselsdag. Lea spekulerer på, om hun har snydt, da hun spillede minigolf.
 • Henriette Langkjær: Tim og Fillip - piratmærket
  Serie: Børneroman (Lix 13). Tim og Fillip (1). Tims far er pirat. Tims største ønske er at få piratmærket. Derfor stjæler han sin fars skattekort i håb om at kunne finde skatten, men han får problemer, da han møder kaptajn Klapøje på sin mission.
 • Henriette Langkjær: Tim og Fillip - skatteøen
  Serie: Børneroman (Lix 13). Tim og Fillip (2). Tim har stjålet sin fars skattekort, og sammen med prins Fillip er de undsluppet kaptajn Klapøje. De finder skatteøen, men kaptajn Klapøje finder også dem - og skattekortet.
 • Henriette Langkjær: Tim og Fillip - stormen
  Serie: Børneroman (Lix 13). Tim og Fillip (3). Tim og hans far Kaptajn Blodskæg er ude på havet, da et uvejr dukker op. De kæntrer med skibet, og Tims far er hårdt såret. Tim må hente hjælp i byen, men det er farligt, da der er udlovet dusør til den, der fanger en pirat.
 • Per Østergaard: Team Brax - det første løb
  Lix: 10. Serie: Billebøgerne (3). Team Brax-serien (2). Team Brax er til VM. Det er et meget spændende løb, og det er en konkurrence mod de andre teams, men også en konkurrence mellem Noah og Timo. Hvem er den bedste på Team Brax?

Sådan gør du:

 1. Klik på et link ovenfor, så kommer du til mitCFU.
 2. Log på med dit UNI-login.
 3. Læg læremidlet i din kurv ved at klikke på den grønne kurv med et blåt plus. 
 4. Se alle læremidler i din kurv ved at klikke på den store grønne kurv med et grønt tal.
 5. Overfør læremidlerne til Dantek Booking for at reservere dem, som du plejer.

Har du spørgsmål om at reservere? Kontakt Informationssamlingen på infocfu@pha.dk eller tlf. 7248 1920. 

Flere nyheder fra Professionshøjskolen Absalon

Cxense Display