Del

Uge 2, 2019

Nye læremidler til indskolingen, som du kan reservere i ét eksemplar fra Informationssamlingen til din egen orientering:

Faglitteratur:

Skønlitteratur:

 • Marie Duedahl: Benny får en skør bil
  Lix: 04. Serie: Lydret (3). Bennys far har købt en bil. Det er en BMW, og Benny er vild med BMW, men dén far har købt, er meget lille, og den har kun tre hjul. Den er så pinlig, og Benny vil ikke køre i den.
 • Marie Duedahl: Idas iPad er væk
  Lix: 05. Serie: Lydret (2). Ida har fået en helt ny iPad. Hun må ikke tage den med i skole, men det gør hun alligevel, og nu er den væk. Ida bliver ked af det, og far bliver sur.
 • Marie Duedahl: Ivan er væk
  Lix: 07. Serie: Lydret (3). Ivan og mor skal til Paris. I lufthavnen kan mor ikke finde Ivan, da kufferten er afleveret. Ivan er på bagagebåndet, og han kører rundt på kufferten sammen med en masse andet bagage. Det er som en tur i Tivoli.
 • Marie Duedahl: Marta og Knuds vilde dag
  Lix: 12. Serie: Mega (1). Marta og Knud har sommerferie, og de keder sig. De bor ude på landet og der sker intet. Men så får Knud en idé, som har noget med tre høns, en struds, en fugledderkop og en sur nabo at gøre.
 • Marie Duedahl: Pyt, Petra!
  Lix: 04. Serie: Lydret (3). Petra har fået nok. Hun vil bo hos mormor, for hun skælder aldrig ud. Hun siger: "Pyt, Petra!", når noget går galt. Mor og far må lære at sige "Pyt!" som mormor, før Petra flytter hjem igen.
 • Marie Duedahl: Sia bor i et skur
  Lix: 04. Serie: Lydret (3). Far og mor har altid travlt og er altid sent på den. Det er Sia træt af - de voksne har aldrig tid. Sia flytter ned i skuret i haven, og det får far og mor til at tænke sig om.
 • Gry Kappel Jensen: Ib og en mø
  Lix: 03. Serie: ABC-lydret (A). Ib falder i søvn i skolen. I drømmen bliver han til ridder Ib. Kan han redde møen An inden han bliver vækket?
 • Charlotte Karrebæk: Skæg på Månevej
  Lix: 06. Serie: Otto og Lea (2). Otto ønsker sig stadig en hund. Den får han ikke, men han får et gavekort til noget blødt og sødt på sin otteårs fødselsdag. Lea spekulerer på, om hun har snydt, da hun spillede minigolf.
 • Henriette Langkjær: Tim og Fillip - piratmærket
  Serie: Børneroman (Lix 13). Tim og Fillip (1). Tims far er pirat. Tims største ønske er at få piratmærket. Derfor stjæler han sin fars skattekort i håb om at kunne finde skatten, men han får problemer, da han møder kaptajn Klapøje på sin mission.
 • Henriette Langkjær: Tim og Fillip - skatteøen
  Serie: Børneroman (Lix 13). Tim og Fillip (2). Tim har stjålet sin fars skattekort, og sammen med prins Fillip er de undsluppet kaptajn Klapøje. De finder skatteøen, men kaptajn Klapøje finder også dem - og skattekortet.
 • Henriette Langkjær: Tim og Fillip - stormen
  Serie: Børneroman (Lix 13). Tim og Fillip (3). Tim og hans far Kaptajn Blodskæg er ude på havet, da et uvejr dukker op. De kæntrer med skibet, og Tims far er hårdt såret. Tim må hente hjælp i byen, men det er farligt, da der er udlovet dusør til den, der fanger en pirat.
 • Per Østergaard: Team Brax - det første løb
  Lix: 10. Serie: Billebøgerne (3). Team Brax-serien (2). Team Brax er til VM. Det er et meget spændende løb, og det er en konkurrence mod de andre teams, men også en konkurrence mellem Noah og Timo. Hvem er den bedste på Team Brax?

Sådan gør du:

 1. Klik på et link ovenfor, så kommer du til mitCFU.
 2. Log på med dit UNI-login.
 3. Læg læremidlet i din kurv ved at klikke på den grønne kurv med et blåt plus. 
 4. Se alle læremidler i din kurv ved at klikke på den store grønne kurv med et grønt tal.
 5. Overfør læremidlerne til Dantek Booking for at reservere dem, som du plejer.

Har du spørgsmål om at reservere? Kontakt Informationssamlingen på infocfu@pha.dk eller tlf. 7248 1920. 

Flere nyheder fra Professionshøjskolen Absalon

Cxense Display