Del

Uge 33, 2018

Nye læremidler til udskolingen, som du kan reservere i ét eksemplar fra Informationssamlingen til din egen orientering:

Faglitteratur:

 • Anne Frank. Serie: De små fagbøger. Indeholder: Jøder bliver forfulgt; Hitler tager magten; Hvem var Anne Frank?; Flugten til Holland; Holland bliver besat; I skjul; Krigen fortsætter; Anne Franks dagbog; Taget til fange; Koncentrationslejre; Holocaust; Efter krigen.
 • Vikingernes rejser. Serie: De små fagbøger. Beskrivelse af vikingernes leveforhold, deres skibe og rejserne mod England, Frankrig, Rusland, Island og Grønland.

Skønlitteratur:

 • Kirsten Ahlburg: Alarm. Lix: 05. Serie: #Ungletlæst. Clara har set en flot kjole. Den er sort og hvid. Hun må bare have denne kjole, men den er dyr, og hun har ingen penge.
 • Felicia Lensborn: Søde solstik. Lix: 17. Serie: Læs løs (8). Hannah er på ferie i Spanien, og Elias er også på ferie i Spanien. Hannah og Elias mødes, da Hannah taber sin hjertenøglering. Hvordan mon resten af ferien går for Hannah og Elias.
 • Howard Pyle: Robin Hood (ved Martin Svensson). Serie: Læs en klassiker. Om Robin Hood og hans mænd, som bor i Sherwoodskoven. De stjæler fra de rige og giver til de fattige, og driller sheriffen af Nottingham.
 • Jakob Thyregod Scheuer: Det røde kort. Lix: 16. Serie: Læs løs (8). Noah er begyndt at spille street-fodbold, og han er god til det. Om eftermiddagen træner han med sine nye venner, og af og til deltager de i turneringer. Noah er allermest tilfreds, når Latifa også er der.
 • Bjarne Schjødt Larsen: Alt blev sort. Lix: 09. Serie: #Ungletlæst. Mia vågner i en fremmed seng. Hun brækker sig på gulvet, har ondt i hovedet, og det svier imellem hendes ben. Hun var til fest i går aftes, hvor hun drak en masse øl og sprut, men ellers har hun svært ved at huske noget. Gik hun med de der to drenge?

Sådan gør du:

 1. Klik på et link ovenfor, så kommer du til mitCFU.
 2. Log på med dit UNI-login.
 3. Læg læremidlet i din kurv ved at klikke på den grønne kurv med et blåt plus. 
 4. Se alle læremidler i din kurv ved at klikke på den store grønne kurv med et grønt tal.
 5. Overfør læremidlerne til Dantek Booking for at reservere dem, som du plejer.

Har du spørgsmål om at reservere? Kontakt Informationssamlingen på infocfu@pha.dk eller tlf. 7248 1920. 

Flere nyheder fra Professionshøjskolen Absalon

Cxense Display