Del

Uge 33, 2018

Nye læremidler til indskolingen, som du kan reservere i ét eksemplar fra Informationssamlingen til din egen orientering:

Faglitteratur:

Skønlitteratur:

 • Kirsten Ahlburg: Super Sasja på isen. Lix: 15. Serie: Billebøgerne (1). Super Sasja-serien. Det er vinter. Jon vil ned til søen for at tjekke, om der er kommet is på. Søen er farlig og forbudt område, men far sover, så Sasja løber med. Men isen revner, og Jon falder i det iskolde vand.
 • Jens Blendstrup: Sodavandsmysteriet. Lix: 27. Serie: Vild Dingo. Kokseby (4). Pludselig står klovnen Knalde i skolegården i Kokseby og deler gratis sodavand ud. Dagen efter er alle sodavandsdrikkerne ligblege, og alting er blevet som i gamle dage - med metalmadkasse, skolebøger fra 1950'erne og fyldepenne i stedet for computere. Kan kokseby-klanen finde ud af, hvad der er sket?
 • Birgitte Bregnedal: Fodbold & finter - den første kamp. Lix: 06. Serie: Læs løs (6). Fodbold & finter (3). Nyby skal spille kamp mod GIF på lørdag. Mon Thor får en plads på holdet, når han er ny spiller? Hans ven fra klassen er Lukas, og de træner fodbold sammen. Fodbold skal være sjov, siger træneren Per.
 • Trine Bundsgaard: Lui kan alt. Lix: 10. Serie: Læs løs (5). Luna Linea er i skole. Ofte er det sjovt, men ikke i dag. Børnene skal nemlig skrive en bog. Hun vil gerne skrive om venskab, men bogstaverne vil ikke, som hun vil. Hun bliver nødt til at skrive dumme ord.
 • Marie Duedahl: Fra børn og fulde folk skal man høre sandheden. Lix: 09. Serie: Klog på ordsprog. Drengen Elton er ven med Ib. Selvom Ib sidder på bænken og drikker mange øl, er han rar. En dag ser de en mand slå sin hund. Så reagerer Elton og Ib.
 • Marie Duedahl: Oda får en skoda. Lix: 04. Serie: Lydret (3). Oda har lige fået en Skoda. Hun vil gerne invitere Ib og Ivan med på tur. Ivan vil ikke med i en Skoda. Han vil køre i Bos blå BMW.
 • Marie Duedahl: Ulf er en ulv. Lix: 04. Serie: Lydret - mellemtrin. Ulf har blå øjne som is og ser lidt sær ud. Ulf hyler som en ulv, når månen er fuld. Han forvandler sig til en varulv, og han løber efter Billy. Ulf er bange for at gøre skade på andre.
 • Helle Dyhr Fauerholdt: Fi, en fe. Serie: Læs løs (1) - lydret. Fi, en fe, lå på en ø. Lå Fi på en bæ?
 • Helle Dyhr Fauerholdt: Max får en skat. Serie: Læs løs (3) - lydret. Det er nat. Jon, Pil og Max er på tur. De vil finde en gemt skat. Kan de det? Og tør de?
 • Helle Dyhr Fauerholdt: Sif og Søs får en bror. Serie: Læs løs (3) - lydret. Sif på 6 og Søs på 9 år skal snart have en lillebror. I starten er det sjovt med mors tykke mave, især når den lille sparker. Men pludselig griner mor ikke mere - den lille er på vej ud i verden.
 • Helle Dyhr Fauerholdt: Søs ser en ufo. Serie: Læs løs (3) - lydret. Søs ligger ikke hjemme og sover ligesom resten af familien. Hun er på nattetur med Bo. De ser et underligt lys og hører en lyd - det kan vist kun være en ufo.
 • Carsten Flink: Alvin og Ada er seje helte. Lix: 04. Serie: Billebøgerne (1). Alvin-serien. Alvin og musen (10). Alvin skal ud og fiske sammen med sin gode ven Ada og far. Far vil have, at de skal have redningsvest på, fordi vandet er meget koldt. Pludselig falder far i vandet. Hvad gør de to børn?
 • Hanne Fredsted: Sami holder fødselsdag. Lix: 08. Serie: Læs løs (4). Sami og Ida på hyttetur (10). Ida har fødselsdag. Hun bliver fejret i klassen, og senere skal de alle med hende hjem og holde fødselsdagsfest. Ugen efter har Sami fødselsdag, og han er nervøs, for hjemme hos ham holder de ikke "rigtig" fødselsdag. Hvordan mon det skal gå?
 • Kirsten Sonne Harild: Planeten Pony - Klokke. Lix: 10. Serie: Billebøgerne (3). Planeten Pony. Anne passer hesten Klokke, der er hvid som sne. For det meste er den dog helt grå. Pigerne tager på udflugt til havet. Klokke elsker havet, men da den kommer for langt ud, må Ea på hesteryg ud og redde den.
 • Søren Vagn Jacobsen: Tre venner og en skat. Lix: 14. Serie: Læs løs (6). En stor guldskat er blevet stjålet fra museet, og nu stiger der sort røg op fra øen, hvor eneboeren Munken bor. Der er noget galt, og de tre venner Emma, Oliver og Mikkel beslutter at undersøge sagen.
 • Gry Kappel Jensen: Jo er et fæ. Lix: 04. Serie: ABC-lydret (A). På gåtur møder Jo en ko. Jo bliver bange og gemmer sig oppe i et træ. Mon Bo også er bange for køer?
 • Gry Kappel Jensen: Jo på WC. Lix: 04. Serie: ABC-lydret (A). Jo og Bo går på cafe. De drikker masser af te. Så skal Jo tisse.
 • Birgit Lund: Viki og Viktor - vilde i sneen. Lix: 04. Serie: Billebøgerne (1). Viki og Viktor er vilde med sne. De prøver mange forskellige ting. Flere gange er det ved at gå galt, som da de to på kælk kører ud på isen, som slår revner.
 • Maria Rørbæk: Miks pil. Serie: Læs løs (2) lydret. Mik 6 år (13). Mik og far hænger en målskive op i et træ, som de kan skyde til måls efter med bue og pil. Far tager det første skud. Bagefter skal Mik skyde. Hvem mon er bedst?
 • Maria Rørbæk: Nytår hos Jens og Liv. Serie: Læs løs (3) - lydret. Jens og Liv på is (7). Det er nytårsaften, og mens far laver mad, gemmer Jens og Liv hans sko. Da far vil ud for at fyre en raket af, kan han ikke finde sine sko. Han leder og leder, i mens Jens og Liv griner.

Sådan gør du:

 1. Klik på et link ovenfor, så kommer du til mitCFU.
 2. Log på med dit UNI-login.
 3. Læg læremidlet i din kurv ved at klikke på den grønne kurv med et blåt plus. 
 4. Se alle læremidler i din kurv ved at klikke på den store grønne kurv med et grønt tal.
 5. Overfør læremidlerne til Dantek Booking for at reservere dem, som du plejer.

Har du spørgsmål om at reservere? Kontakt Informationssamlingen på infocfu@pha.dk eller tlf. 7248 1920. 

Flere nyheder fra Professionshøjskolen Absalon

Cxense Display