Del
Uge 34, 2020

Uge 34, 2020

Nye læremidler til udskolingen, som du kan reservere i ét eksemplar fra Informationssamlingen til din egen orientering:

Faglitteratur:

 • BMX
  Lix: 20. Serie: Fagklub (blå). Indeholder: Sej på BMX; Bicycle Moto Cross; BMX er for alle; Teknik og tryg; Race eller Freestyle; BMX-cykler; Tøj og udstyr; Ekstrem-sport; Simone Tetsche Christensen; Overblik. 
 • Casper Erik og Theis Ørntoft - portrætsamtaler og lyrikanalyser
  Præsentation af digterne Caspar Eric (f. 1987) og Theis Ørntoft (f. 1984), om deres liv og forfatterskab og om hvordan man analyserer deres tekster.
 • Lystfiskeri
  Lix: 17. Serie: Fagklub (blå). Indeholder: Fisk for sjov; Fiske-grej; Fiske-tegn; Fang en fisk; Put & Take-sø; Madding; Måder at fiske på; Laks i Norge; God tur; Overblik. 
 • Spillemand - Kim Larsen
  Portræt af rockmusikeren Kim Larsen (1945-2018) - en af Danmarks mest kendte spillemænd. Om skyggesiderne i hans liv og om hvordan han fik masser af succes.
 • Den store bandebog - fuld af lort og en helvedes bunke skældsord
  Uden omsvøb bliver skælds- og bandeord omtalt, forklaret og illustreret, og de opdeles i fem kategorier: De religiøse, de syge, de seksuelle, de fækale og de tandløse.

Skønlitteratur:

 • Katja Brandis: Woodwalkers - fjendtlige spor
  Serie: Woodwalkers (5). Fantasy. Der sker mystiske og alvorlige ulykker blandt menneskene. Pumachangeren Carag finder ud af, at det er hans ærkefjende Andrew Milling der står bag. Hvad kan Carag og vennerne stille op for at forpurre Andrews hævngerrige planer?
 • Marie Duedahl: Kur
  Lix: 07. Serie: Hip (10). Bjørk går i 9. klasse og vil gerne være jurist. Men der er vildt meget at bekymre sig om. Først og fremmest hvordan taber man fem kilo? Hvordan får man et 10-tal? Hvad laver veninderne, og hvem skriver drømmefyren til?
 • Nanna Kühle: Bitch!
  Lix: 10. Serie: Hip (10). Ditte er en bitch. Mia sender onde Snaps til Ditte. Sofie siger, at hun har set Ditte kysse med Tobias. Tobias som Mia er vild med. Hvordan kan hun? Ditte er bare for meget, Nu skal hun mærke konsekvensen.
 • Marianne Randel Søndergaard: En, to, tre - far
  Lix: 10. Serie: Hip (10). Ebbe går i 10. klasse og er kommet ind på fodboldlinjen. Han har fuld fart på, og han har styr på det. Så længe Ebbe gør sin lille ting: en, to, tre, fire. Men en dag sker der noget, og alting ændrer sig.
 • Per Straarup Søndergaard: Hurtige hænder
  Lix: 09. Hip (10). "Hurtige hænder. Hurtige fødder" - linket bliver delt fra mobil til mobil - igen og igen. Jeg ser mig selv på skærmen. Sammen med Malte. Vi har sex i et telt på Roskilde. En strøm af beskeder vælter ind. Pling, pling, pling.

Sådan gør du:

 1. Klik på et link ovenfor, så kommer du til mitCFU.
 2. Log på med dit UNI-login.
 3. Læg læremidlet i din kurv ved at klikke på den grønne kurv med et blåt plus. 
 4. Se alle læremidler i din kurv ved at klikke på den store grønne kurv med et grønt tal.
 5. Overfør læremidlerne til Dantek Booking for at reservere dem, som du plejer.

Har du spørgsmål om at reservere? Kontakt Informationssamlingen på infocfu@pha.dk eller tlf. 7248 1920.