Del
Uge 36, 2020

Uge 36, 2020

Nye læremidler til udskolingen, som du kan reservere i ét eksemplar fra Informationssamlingen til din egen orientering:

Faglitteratur:

 • Dansk OL-guld
  Serie: Fagklub - rød. Om de største danske OL-præstationer gennem tiden.
 • Fuld af liv - Natasja
  Om reggaesangerinden Natasjas raketfart mod stjernerne og om skyggesiderne i hendes liv. Om den søde Natasja, om den sjove Natasja, om Natasja, der var så ukuelig, at intet syntes at stoppe hende. Indtil bilulykken, altså.

Skønlitteratur:

 • Kirsten Ahlburg: Shots
  Lix: 06. Serie: Hip (10). 18 år - 18 shots. Det er vildt cool at skulle holde sin egen fest. Uden mor og far. Hvordan skal det mon gå? De er vilde med sprut i klassen, og 18 shots er en skodleg. Signe må have hjælp.
 • Lisa Aisato: Livet - illustreret
  Billedbog. En visuel rejse gennem et livsforløb, fra barndom og ungdom via voksenalderen, med afslutning i alderdommen.
 • Julie Clausen: Dæmoner
  Lix: 21. Hvad gør Johan og hans søskende, når de mistænker deres mors nye kæreste for at være dæmon? Den mystiske dreng, Trey, som kun Johan kan se, mener han er det. Og hvad mon det hemmelighedsfulde, forbudte klædeskab skjuler?
 • Roshani Chokshi: Aru Shah og sjælesangen
  Serie: Pandava-serien (2. bind). Rick Riordan presents. Fantasy. Følg med 12-årige Aru Shah og hendes Pandawa-søster Mini på flere eventyr i den hinduistiske mytologi i kampen mod dæmoner og en ukendt farlig fjende.
 • Marie Duedahl: Rus
  Lix: 09. Serie: #Ungletlæst. Sirius mor er næsten altid fuld. Sirius hader alt, der minder ham om druk. En dag deltager Sirius i en fest, hvor der sniffes lattergas. Sirius prøver, og han oplever et kort glimt af lykke og fred. Men én gang er ikke nok.
 • Kirsten Hansen: Kun venner?
  Lix: 10. Serie: #Ungletlæst. Mark er god ven med Anne. Han tænker slet ikke på om, hun er lækker. Det er til gengæld Noah. Mark ved ikke, hvad han skal. Er han selv bøsse? Er Noah bøsse? Hjælper det at kysse en pige?
 • Søren Hemmingsen: De udvalgte
  Serie: Børneroman. Lix 21. Ny Sparta (1). Science fiction. Ny Sparta er i krise, og Thomas Goodboy er udvalgt til en mission til den nye og ukendte planet Togaf. Det er en mission, der skal redde Ny Sparta fra undergang. Men hvem er ven og hvem er fjende?
 • Jim Højberg: Den danske sejr - da Dannebrog faldt ned fra himlen
  Lix: 21. Serie: Danmarkshistorier (1). Valdemars far fortæller om deres tip-tip-tip oldefar, som (vist nok) deltog i Kong Valdemars krigs-togt til Estland, hvor det danske flag i følge historien faldt ned fra himlen.
 • Jim Højberg: Rune ser på runesten - om Jellingstenen
  Lix: 18. Serie: Danmarkshistorier (2). Runes far er stolt af historien om deres forfader, rune-risteren Ludwig, som kom til at udhugge runerne i de berømte Jellingsten - "Danmarks dåbsattest".
 • Jonas Kleinschmidt: Englene over København - roman
  Da Johannes farfar dør, sendes Johannes på forunderlig vis tilbage til 1945, og ser med egne øjne, det som hans farfar havde så svært ved at fortælle om, mens han var i live.
 • Jacob Oliver Krarup: Juveltyven
  Lix: 18. Serie: Læseklub (rød). Mio er lommetyv og Emma er hacker, og de er begge agenter i SAFIR. De sendes på en hemmelig mission til Abu Dhabi for at undersøge dødsfaldet på en tredje agent, men særligt for at finde en stjålet diamant.
 • Peter Krogholm: Celle 44
  Lix: 21. Serie: Læseklub - sort. Danmark er besat af Rusland. To brødre tager kampen op. Men spørgsmålet er, hvor langt man vil gå for sin familie og sit land. Og skal man gøre modstand for enhver pris?
 • Nanna Kühle: Et godt match
  Lix: 10. Serie: Hip (10). Emma har en Tinderprofil. Pling! - der kom et match. En fyr har swipet. Det kan næsten ikke være sandt? Noah er dødlækker, men Emma er jo bare helt almindelig. Skal hun swipe til højre eller til venstre?
 • Anders Christian Meidahl: Ildens Sværd
  Serie: Livets Træ (1). Tristan er en dreng på 11 år, og han er indlagt på hospitalet. Tristan har kræft, og det er en hård kamp, også i drømme. Drømmene kan virke skræmmende og bliver meget virkelige. Ørn og Høg henter Tristan, og de fører ham til Alfgaard. Er Tristan mon Ildens Søn?
 • Anders Christian Meidahl: Isens Stav
  Serie: Livets Træ (2). Den kræftsyge dreng Tristan kæmper fortsat en hård kamp mod sygdommen og mod Nidhøgen. Dragen Nidhøgen æder rødderne på Livets Træ i den nye parallelverden.
 • Anna Ruhe: Duftapoteket - mesterens falske spil
  Serie: Duftapoteket (3). Fantasy. Luzie klarer sin første opgave som duftapoteker, men samtidig lurer en ny og farligere fjende end hun tidligere har mødt. Kan hun og Mats klare det denne gang?
 • Bjarke Schjødt Larsen: Jeg kan se dig nu
  Lix: 09. Serie: #Ungletlæst. Isa får grove sms'er fra et nummer, hun ikke kender. Hun bliver bange, og hendes veninde vil hjælpe hende med at finde ud af, hvem der sender dem.
 • Mette Vedsø: Klub Solskov
  Serie: Billedroman. Oscar oplever en mere og mere ubehagelig stemning i håndboldklubben, hvor én af holdkammeraternes far er blevet sponsor. Alt styres af sponsoren, klubstemningen er dårlig, og sammenholdet knirker.

Sådan gør du:

 1. Klik på et link ovenfor, så kommer du til mitCFU.
 2. Log på med dit UNI-login.
 3. Læg læremidlet i din kurv ved at klikke på den grønne kurv med et blåt plus. 
 4. Se alle læremidler i din kurv ved at klikke på den store grønne kurv med et grønt tal.
 5. Overfør læremidlerne til Dantek Booking for at reservere dem, som du plejer.

Har du spørgsmål om at reservere? Kontakt Informationssamlingen på infocfu@pha.dk eller tlf. 7248 1920.