Del

Uge 39, 2018

Nye læremidler til mellemtrinnet, som du kan reservere i ét eksemplar fra Informationssamlingen til din egen orientering:

Faglitteratur:

 • Arsenal. Lix: 25. Serie: Jeg læser - Sport. Indeholder: Arsenal; London; Kanon; Permier League; Özil; ˇCech; Ramsey; Hele verden; Ny træner; Fans; Henry; Tæt på; Tidslinje; Fakta.
 • Regnorme. Serie: Min første bog. Dyr og planter. Indeholder: Et slimet dyr; Vådt og godt; Havens ven; Orme i led; Sej orm; Spis løs!

Skønlitteratur: 

 • Natasja Erbillor: Alt kan ske i USA. Lix: 13. Serie: På rejse med Majse (1). Majse og hendes far flyver til USA. Far fortæller, at alt kan ske i USA. Da Majses far fanger en kæmpe fisk og rider i lang tid på en "rodeo-hest", tænker Majse, ja, alt kan virkelig ske i USA.
 • Natasja Erbillor: Magi i Marokko. Lix: 13. Serie: På rejse med Majse (2). Majse finder en magisk lampe på et marked. Det er sådan én med en ånd i. Du får 3 ønsker siger en mand, og Majse gnider på lampen, og ønsker at far skal komme tilbage, og lidt efter kommer han.
 • Peter Gotthardt: Ridder Ruf på eventyr - rød og blå magi. Lix: 09. Serie: Fantasy for dig (3). Ridder Ruf på eventyr. Fantasy. Ridder Ruf og hans væbner Drøj er altid på jagt efter eventyr. En dag møder de greven Karl, og ser at hans datter Eline er blevet forhekset af troldkvinden Arrig. Kan de redde hende?
 • Susanna Hartmann: Da farmor var barn - barndom i Danmark i 1950'erne. Lix: 18. Carl går i 3. klasse og besøger tit sin farmor, der fortæller historier om dengang hun var barn i 1950erne. Der er meget, der var helt anderledes dengang.
 • Line Leonhardt: Apache - kampen ved floden. Lix: 18. Serie: Vi, de uovervindelige (1). Max og Pelle arbejder sammen på et projekt om indianere. Undervejs trækker Max sig, og venskabet kommer på en prøve, især da den virkelige verden og fantasiens indianerverden smelter sammen, mens to indianerstammer kæmper mod hinanden.
 • Line Leonhardt: Dinotopia - Mistys hævn. Lix: 19. Serie: Vi, de uovervindelige (2). Max og Pelle skal samarbejde om et skoleprojekt. Denne gang skal de lave en tegneserie om dinosaurer og fortidens levevilkår. Da Max giver Sofie lov til at være med, opstår der problemer. Pelle kan igen ikke skelne virkeligheden fra fortællingen.
 • Birgit Lund: Jarno, en magisk hund - Jarno og Robi bliver venner. Lix: 04. Serie: Fantasy for dig (1). Jarno, en magisk hund. Fantasy. Drengen Robi redder hunden Jarno, som er blevet fanget i en rævesaks. De to bliver bedste venner, og Jarno viser sine magiske evner.
 • Liz Pichon: Tom Gates - en lille smule heldig - som er ret heldig. Serie: Tom Gates (7). Toms både skøre og almindelige hverdag består af familie, skole og venner. Han ønsker sig en hund, øver med sit band og får det bedste ud af de fleste situationer, han roder sig ud i.
 • Bjarke Schjødt Larsen: Bødlens kælder. Lix: 10. Serie: En verden af frygt (3). Fantasy. Det magiske ur er skyld i, at Teo og Max denne gang er havnet i en fangekælder, hvor de kæmper for at undslippe en blodtørstig bøddel. En gammel fange forærer dem en guldmønt. Men er det klogt at tage imod mønten?
 • Bjarke Schjødt Larsen: Djævle fra dybet. Lix: 11. Serie: Druknet verden (2). Fantasy. Noa er på flugt fra piraterne. Han skal til det nye land. Da han møder pigen Dela, går alt galt. Piraterne er i hælene på ham. Der lever væsner i havet, som æder mennesker! Overlever Noa og Dela mødet med de kødædende mutanter?
 • Bjarke Schjødt Larsen: Kapløb i Dødens Ørken. Lix: 10. Serie: En verden af frygt (2). Fantasy. Det magiske ur sender Teo og Max til en ørken, hvor de bliver taget til fange af den lede Bain, der vil sælge dem til ligæderen Ghoul. Hvis drengene vinder racerløbet i Dødens Ørken, har de måske en chance for at overleve.
 • Bjarke Schjødt Larsen: Et kort til paradis. Lix: 11. Serie: Druknet verden (1). Fantasy. Noa bor hos pirater i en verden, hvor folk bor på skibe og plastikøer. Her stjæler han og de andre pirater et kort, der fører til det nye land. Piraternes leder vil sælge kortet - men Noa vil hellere finde landet. Kan han flygte fra piraterne, eller dør han i forsøget?
 • Bjarke Schjødt Larsen: Zagors ur. Lix: 09. Serie: En verden af frygt (1). Fantasy. Vennerne Teo og Max havner ved et tilfælde i troldmanden Zagors mystiske butik. Zagor giver Teo et lommeur. Det skal vise sig at være en fælde, for snart bringer uret dem til helvede. Drengene må løse urets gåde for at komme hjem.
 • Bjarke Schjødt Larsen: Øens Vogter. Lix: 11. Serie: Druknet verden (3). Fantasy. Noa og Dela nærmer sig det nye land. De har pirater og Den Røde Hær i hælene. Lykkes det dem at finde landet først? Eller vil de ende deres dage, når de møder Øens Vogter?
 • Sandra Schwartz: Skatertøsen. Lix: 13. Serie: Læseklub (Rød - middel). Nola elsker at skate, men hun bliver drillet med det. En dag styrter hun, og alle pigerne griner ad hende, men så kommer Storm. Alle pigerne er vilde med Storm, og nu tilbyder han at hjælpe Nola.
 • Per Østergaard: Fanget i en elevator. Lix: 08. Serie: Alarm 112 (1). Jacob er med sin far på arbejde hos alarm 112, og de skal hjælpe en mor og hendes to små børn ud af en elevator. Moren og børnene er både bange og tørstige.
 • Per Østergaard: Ud på havet. Lix: 08. Serie: Alarm 112 (2). Jacob er med sin far på arbejde hos alarm 112 og skal denne gang med ham på havet, hvor en mand er kommet til skade, mens han arbejdede på en vindmølle på havet.

Sådan gør du:

 1. Klik på et link ovenfor, så kommer du til mitCFU.
 2. Log på med dit UNI-login.
 3. Læg læremidlet i din kurv ved at klikke på den grønne kurv med et blåt plus. 
 4. Se alle læremidler i din kurv ved at klikke på den store grønne kurv med et grønt tal.
 5. Overfør læremidlerne til Dantek Booking for at reservere dem, som du plejer.

Har du spørgsmål om at reservere? Kontakt Informationssamlingen på infocfu@pha.dk eller tlf. 7248 1920. 

Flere nyheder fra Professionshøjskolen Absalon

Cxense Display