Del
Uge 4, 2020

Uge 4, 2020

Nye læremidler til udskolingen, som du kan reservere i ét eksemplar fra Informationssamlingen til din egen orientering:

Faglitteratur:

 • #MeToo
  Serie: De store fagbøger. Historien om hvordan #MeToo-bevægelsen opstod i USA i 2017, og sidenhen spredte sig til hele verden. Med forklaring af begreber som krænkelse og sexchikane og eksempler på nutidige sager og den senere kritik af hashtagget.
 • Anders Matthesen - kongen af comedy
  Serie: Kongerækken. Indeholder: Rundt om Anders Matthesen; "Hva' griner du af?" - om humorteori; Standup - en mundtlig genre; Anden 25 - tillykke, kong Matthesen; Ternet Ninja - filmen; Ternet Ninja 2 - bogen.
 • Kærester
  Serie: Fagklub - rød. Hvordan føles det at blive forelsket, hvordan flirter man, og hvad gør man med jalousi? Og hvad laver man, når man er kærester?
 • Makeup
  Serie: Fagklub - rød. Læs om hvordan man lægger makeup og hvor meget makeup, der skal bruges. Om makeuppens historie, forskellige tidsperioder og makeup-mode.
 • Sæt spor - spot på folkeviser
  Folkeviser handler om store følelser og giver et blik ind i en verden, der for længst er forsvundet. I bogen arbejdes der med folkevisernes verdensbillede, komposition og persongalleri.

Skønlitteratur:

 • Katja Brandis: Woodwalkers - Hollys hemmelighed
  Serie: Woodwalkers (3). Fantasy. Pumadrengen Carag nyder livet på Clearwater High med sine changervenner Holly og Brandon. Men snart brydes idyllen. Holly har fået en ny formynder, der truer med at fjerne hende fra Clearwater og i kulissen spøger ulvechangeren Andrew Milling. Snart befinder Carag sig i en situation han ikke kan klare alene.
 • Louise Roholte: Mathilde
  Lix: 24. Serie: Fire piger (2). Mathilde elsker at gå til fodbold. Her kan hun være sig selv og få lidt fred for sin mor, som overbeskytter hende. Flere indbrud og en halskæde der er væk, gør at Mathilde og hendes kusine Nora finder sammen, for at opklare mysteriet.
 • Anna Ruhe: Duftapoteket - den gådefulde sorte blomst
  Serie: Duftapoteket (2). Fantasy. En tyv stjæler den vigtigste ingrediens i Duftapoteket - meteorpulveret. På jagt efter tyven får Luzie og hendes venner hjælp af en mystisk blomsteravler og af en mand, der slet ikke burde leve længere. Mon de sammen kan finde meteorpulveret og redde Duftapoteket?

Sådan gør du:

 1. Klik på et link ovenfor, så kommer du til mitCFU.
 2. Log på med dit UNI-login.
 3. Læg læremidlet i din kurv ved at klikke på den grønne kurv med et blåt plus. 
 4. Se alle læremidler i din kurv ved at klikke på den store grønne kurv med et grønt tal.
 5. Overfør læremidlerne til Dantek Booking for at reservere dem, som du plejer.

Har du spørgsmål om at reservere? Kontakt Informationssamlingen på infocfu@pha.dk eller tlf. 7248 1920.