Del

Uge 44, 2018

Nye læremidler til mellemtrinnet, som du kan booke i klassesæt fra Udlånssamlingen og bruge i undervisningen:

Faglitteratur:

 • Stopmotion lab. I bogen finder du: 44 opskrifter på figurer i forskellige materialer lige fra figurer lavet i Hama perler til den traditionelle figur lavet i tråd og Silk Clay. Idéer til hvordan du får designet gode karakterer til filmen. Basisviden om animation forklaret i et letforståligt sprog. Forskellige tips og tricks, som kan afprøves i dine egne film. Interview med professionelle skabere af Stop Motion.

Skønlitteratur:

 • Inge Duelund Nielsen: Silja min Silja. Billedbog. Billedbog om børn på flugt, set fra en dukkes synsvinkel. Dukken Silja må flygte sammen med sin pige. De sejler i mørket på havet. De kommer i land i et fremmed land. De bliver væk fra hinanden, men finder heldigvis hinanden igen.
 • Katrine Marie Guldager: Mister Georg - den nye dreng. Serie: Mister Georg. Den nye dreng i klassen larmer meget, og Georg og Ignora vil finde ud af, om der er noget i vejen med ham.
 • Peter Krogholm: Hitman (bind 1). Lix: 23. Serie: Læseklub (sort - svær). Andreas får sig en overraskelse, da han åbner konfirmationsgaven fra sine forældre og ser et fuldautomatisk håndvåben. Gaven bliver første led i en afsløring af Andreas' familiehemmelighed: Nemlig at drenge bliver til lejemordere, når de træder ind i de voksnes rækker. Fra da synes Andreas' liv kun at have en retning: Direkte mod afgrunden.
 • Tove Krebs Lange: Betyder det noget? Klara bor i Sydslesvig, hvor hendes familie igennem generationer har tilhørt det danske mindretal. Men er Klara tysk eller dansk? Og hvad betyder det egentlig?
 • Joy Lieberkind: Når man kalder på døden. Katrine har en alvorligt syg lillesøster og har svært ved at leve op til moderens forventninger om tålmodighed og tilsidesættelse af egne behov. En nat får Katrine besøg af Døden, og hun beder ham tage lillesøsteren.

Sådan gør du:

 1. Klik på et link ovenfor, så kommer du til mitCFU.
 2. Log på med dit UNI-login.
 3. Læg læremidlet i din kurv ved at klikke på den grønne kurv med et blåt plus. 
 4. Se alle læremidler i din kurv ved at klikke på den store grønne kurv med et grønt tal.
 5. Overfør læremidlerne til Dantek Booking for at booke dem, som du plejer. 

Har du spørgsmål om at booke? Kontakt Udlånssamlingen på cfuudlaan@pha.dk eller tlf. 7248 1910. 

Flere nyheder fra Professionshøjskolen Absalon

Cxense Display