Del

Uge 44, 2018

Nye læremidler til udskolingen, som du kan booke i klassesæt fra Udlånssamlingen og bruge i undervisningen:

Faglitteratur:

  • Stopmotion lab. I bogen finder du: 44 opskrifter på figurer i forskellige materialer lige fra figurer lavet i Hama perler til den traditionelle figur lavet i tråd og Silk Clay. Idéer til hvordan du får designet gode karakterer til filmen. Basisviden om animation forklaret i et letforståligt sprog. Forskellige tips og tricks, som kan afprøves i dine egne film. Interview med professionelle skabere af Stop Motion.

Skønlitteratur:

  • Kirsten Sonne Harild: Alt for dig - this is not a game. Serie: Spurt. Anna bliver indlagt på et psykiatrisk hospital og beder veninden, Lina, om at give en kort besked videre til fyren Peter. Korrespondancen udvikler sig, og først alt for sent går det op for Lina, at Peter er dybt involveret i Annas psykiske sammenbrud. 'Alt for dig' er en del af Spurt-serien og går tæt på temaer som venskab, forelskelse, skam og hævnporno.
  • Peter Krogholm: Hitman (bind 1). Lix: 23. Serie: Læseklub (sort - svær). Andreas får sig en overraskelse, da han åbner konfirmationsgaven fra sine forældre og ser et fuldautomatisk håndvåben. Gaven bliver første led i en afsløring af Andreas' familiehemmelighed: Nemlig at drenge bliver til lejemordere, når de træder ind i de voksnes rækker. Fra da synes Andreas' liv kun at have en retning: Direkte mod afgrunden.
  • Tove Krebs Lange: Betyder det noget? Klara bor i Sydslesvig, hvor hendes familie igennem generationer har tilhørt det danske mindretal. Men er Klara tysk eller dansk? Og hvad betyder det egentlig?
  • Shaun Tan: The arrival. Graphic novel. Bogen er inddelt i 6 dele, men har ingen sidetal eller kapitelmærkning: Faderens afsked med familien; faderens rejse og ankomst til det nye land; de første forvirrende dage i det nye land; faderen får arbejde og hører gruopvækkende flygtningehistorier; genforeningen med familien; datterens muligheder for fremtiden?

Sådan gør du:

  1. Klik på et link ovenfor, så kommer du til mitCFU.
  2. Log på med dit UNI-login.
  3. Læg læremidlet i din kurv ved at klikke på den grønne kurv med et blåt plus. 
  4. Se alle læremidler i din kurv ved at klikke på den store grønne kurv med et grønt tal.
  5. Overfør læremidlerne til Dantek Booking for at booke dem, som du plejer. 

Har du spørgsmål om at booke? Kontakt Udlånssamlingen på cfuudlaan@pha.dk eller tlf. 7248 1910. 

Flere nyheder fra Professionshøjskolen Absalon

Cxense Display