Del

Uge 50, 2018

Nye læremidler til mellemtrinnet, som du kan reservere i ét eksemplar fra Informationssamlingen til din egen orientering:

Faglitteratur:

 • Hunde
  Lix: 12. Serie: Faktisk! Indeholder: Find tyven!; Fra ulv til hund; Mange racer; Pels og poter; Et tamt rovdyr; Hund og slæde; En verden af dufte; Spor, narko og jagt; Se og høre; Kloge hunde; Hvalpe; Kæledyr; Pas den godt!; Fakta om hunde.
 • Robotter
  Lix: 20. Serie: Jeg læser - teknik og videnskab. Indeholder: Fremtiden er her; Hvad er en robot?; Computer; De første robotter; Robotter på fabrik; Hjælp i hjemmet; Til lands; Til vands; I luften; Menneske og maskine; Menneske eller robot?; Kendte robotter; Næsten et menneske; Lav en robot.

Skønlitteratur:

 • Johan Deckmann: Johans virkelige hændelser
  Lix: 19. Serie: Læseklub (sort - middel). Johan oplever mange ting. Lige fra at spise orme og sutte på rå sild til at smugle kæledyr og stjæle stokke. Kom med ind i Johans univers. Men gør ikke tingene selv. For det kan man jo dø af.
 • Bent Haller: Hundeliv
  Serie: Miniværk. Der er masser af gang i Arnolds hund King Kong. Det synes mor og far er sjovt. Der er også fuld fart på Arnold, men det kan ingen lide, ikke engang mor og far. Gid man var en hund, tænker Arnold.
 • Jim Højberg: Mikkel spiller topkamp
  Lix: 13. Serie: Læs løs (6). Mikkel er ved at være så god en skytte, at han er klar til kamp. Mikkel drømmer om at blive den bedste og score masser af mål.
 • Janus Kodal: Hugo er zombie
  Lix: 10. Serie: Billebøgerne (3). Hugo-serien. Eleverne har aftalt at klæde Hugo ud som zombie, så de kan forskrække deres nye vikar. De sidder alle spændt i skolen, da døren går op, og den nye vikar kommer ind. Hvad gør hun, når hun ser Hugo?
 • Sabine Lemire: Lola liker Uma
  Lix: 14. Serie: Læs løs (6). Uma er ny pige i Lolas klasse. Lola synes, hun er ret sej. Lola vil gerne være venner med Uma, men det vil alle de andre i klassen også, så hvad skal hun gøre for, at Uma lægger mærke til hende?
 • John Kenn Mortensen: Ondskabninger
  Serie: Miniværk. Sidsel er vågen, det er helt mørkt. Omkring hende står en masse ondskabninger. Ser hun på dem med åbne øjne, æder de hende. Hun er bange, men måske man kan godt gå rundt med lukkede øjne uden, der sker noget.
 • Cato Thau-Jensen: Farfar flottenhejmer sætter fut i fejemøget
  Serie: Miniværk. Farfar er flyttet hjem til Vigga. Vigga skal holde øje med både farfar og sin hund Pølse, mens mor og far passer deres danseskole. Farfar er fuld af gode ideer. Han kan lave karamel og rode køkkenet til.
 • Grete Wiemann Borregaard: Frisk græs til Pille
  Lix: 08. Serie: Læseklub (blå - middel). Mia og Dao cykler ud for at finde græs til Daos kanin Pille. De fylder to poser med frisk græs og hygger sig ved åen. Men da Dao taber sin mobil i åen, dukker der pludselig en mystisk mand op.

Sådan gør du:

 1. Klik på et link ovenfor, så kommer du til mitCFU.
 2. Log på med dit UNI-login.
 3. Læg læremidlet i din kurv ved at klikke på den grønne kurv med et blåt plus. 
 4. Se alle læremidler i din kurv ved at klikke på den store grønne kurv med et grønt tal.
 5. Overfør læremidlerne til Dantek Booking for at reservere dem, som du plejer.

Har du spørgsmål om at reservere? Kontakt Informationssamlingen på infocfu@pha.dk eller tlf. 7248 1920. 

Flere nyheder fra Professionshøjskolen Absalon

Cxense Display