Del

Uge 6, 2019

Nye læremidler til mellemtrinnet, som du kan reservere i ét eksemplar fra Informationssamlingen til din egen orientering:

Faglitteratur:

Skønlitteratur:

 • Kirsten Ahlburg: Nissen Brille
  Lix: 10. Serie: Rim. Nissen Brille elsker at drille. Den frække drillenisse Brille kommer frem til jul og går straks i gang med at drille alle i familien.
 • Michael Dalsgaard Alstrup: Kampen om tæppet
  Lix: 16. Serie: Læs løs (9). Hassan har en hemmelighed, som er svær at gå alene med. Hassan ejer nemlig et gammelt, flyvende tæppe, som er ret fantastisk. Hassan og tæppet er bare ikke så trænede endnu - så flyveturene plejer at ende galt.
 • Marie Duedahl: Gita er en gris
  Lix: 04. Serie: Lyn (2). Mor siger, at Gita er en gris, når hun ikke spiser pænt. Og ja, Gita elsker grise. Hun siger øf, hun bader i mudder og vil ikke i bad. Hvad mon fætter Teo siger til det?
 • Marie Duedahl: Marta og Knud til skolefest
  Serie: Mega. Marta og hendes ven, Knud, er til skolefest. Knud hader at danse, men så finder Marta heldigvis på en masse andet sjov, de kan lave på skolen. Det starter med, at de stjæler pedellens nøgler.
 • Natasja Erbillor: Ida kan ikke danse
  Lix: 09. Serie: Ida går til dans (3). Ida danser i gruppen Sweet Girls. De træner til DM og har fået syet nye flotte dragter. Det går rigtig godt, lige indtil Ida falder og slår sin fod, så hun må på skadestuen.
 • Natasja Erbillor: Ida til DM
  Lix: 09. Serie: Ida går til dans (4). Ida danser i Sweet Girls. De skal deltage i DM og er megaspændte. Deres træner giver dem et diadem med et firkløver, det bringer held. Det får de brug for, da et af de andre hold er meget dygtige.
 • Ditte Steensballe: Pelle har lus
  Lix: 12. Serie: Billebøgerne (4). Pelle-serien. Mor er dødtræt af lus. Pelle synes nu, at de er ret spændende - faktisk har han en plan om at lave et lille hus til dem, så han kan holde dem som kæle-kryb.
 • Per Østergaard: Klub 4 - kotyven
  Lix: 07. Serie: Læseklub (blå - middel). Klub 4 (3). Det er fredag aften, og Klub 4 mødes som sædvanligt foran Dinos Pizza. I aften skal de hjælpe Simon. De sidste dage er der blevet stjålet køer fra hans fars gård.
 • Per Østergaard: Klub 4 - en død hund
  Lix: 08. Serie: Læseklub (blå - middel). Klub 4 (4). Det er fredag aften og meget tåget. Så hvad skal de lave? Det ved Freja. Hun har set gamle Viggo smide en stor sæk ned i en grav i sin have. Underligt.

Sådan gør du:

 1. Klik på et link ovenfor, så kommer du til mitCFU.
 2. Log på med dit UNI-login.
 3. Læg læremidlet i din kurv ved at klikke på den grønne kurv med et blåt plus. 
 4. Se alle læremidler i din kurv ved at klikke på den store grønne kurv med et grønt tal.
 5. Overfør læremidlerne til Dantek Booking for at reservere dem, som du plejer.

Har du spørgsmål om at reservere? Kontakt Informationssamlingen på infocfu@pha.dk eller tlf. 7248 1920. 

Flere nyheder fra Professionshøjskolen Absalon

Cxense Display