Del

Uge 9, 2019

Nye læremidler til udskolingen, som du kan reservere i ét eksemplar fra Informationssamlingen til din egen orientering:

Skønlitteratur:

 • Annette Bjørg: Frihjul
  Lix: 25. Serie: Zoom. 17-årige Nadia føler sig ikke hjemme i sit eget liv hverken derhjemme, på gymnasiet, på jobbet eller nogen steder. Det eneste sted hun føler fred og frihed er bag rattet i en af hendes fars biler, og en dag stikker hun af i en af dem.
 • Emil Blichfeldt: Game or die
  Lix: 22. Serie: Læs løs (10). Finder Nico ud af hvad han vil med sit liv? Bliver det et "gamerliv" eller vil han hellere forholde sig til den virkelige verden eller bliver det noget af begge dele?
 • Emil Blichfeldt: N3xus
  Lix: 20. Serie: Læseklub (sort - svær). I en fremtid med terrorkrige, miljøkatastrofer og en verden, der er faldet fra hinanden, fragter 15-årige Nasim vigtige informationer fra sted til sted. En dag overfaldes han af hackerpigen Kira. Men hun er ikke den eneste fjende.
 • Marie Duedahl: ADHD
  Lix: 08. Serie: Hip (10). Aske har ADHD og har det rigtig svært i skolen. Klassen er træt af ham, det er han er også selv. Sølve fra klassen har det også svært. En dag står hun oppe på skolens tag. Aske må gøre noget.
 • Lars Kramhøft: Portal
  Serie: Læseklub (rød - svær). Tegneserie. Rasmus bor hos sin tante, der forsker i "multiverset", ideen om at der findes uendelig mange verdener. Rasmus må snyde sig til at komme ind i hendes laboratorium for at forsøge at komme over i en af de andre verdener.
 • Anita Krumbach: Hvis Cilla kunne se mig nu
  Solvej på 14 havde 3 søskende, men nu er hendes storesøster Cilla død. Hele familien har det stadig meget svært efter 2 år, men da Cillas kæreste dukker op og tager med på ferie sker der noget.
 • Adam O.: Den rustne verden - flugten fra Danmark
  Serie: Den rustne verden (1). Fire søskende skal besøge deres morfar i Sverige, men efter et flystyrt er de i et fremtidsdanmark, fyldt med skrot og onde robotter. Kan de nå frem til morfar i tide?
 • Liz Pichon: Ja! Nej. (Måske -)
  Serie: Tom Gates (8). Toms mor vil gerne rydde op og smide ud, men Tom har svært ved at beslutte sig for, hvad han vil beholde. Hans irriterende storesøster, Delia, blander sig, hvilket ikke gør hans liv nemmere.
 • Lise Villadsen: Slet beviserne
  Lix: 20. Serie: Zoom. Thor, Freja og Lucas går i 1.g og er bedste venner. Men det bliver kompliceret, da nogen deler topløse fotos af Freja. Alle mistænker hendes tidligere kæreste Lucas. Hvem skal Thor være loyal over for?
 • Camilla Wandahl: Venus Fluefanger
  Serie: Zoom. Alex er forvirret over hvem han er, og det bliver ikke bedre af, at alle andre dømmer ham og sætter ham i bås - må man ikke bare være forvirret?

Sådan gør du:

 1. Klik på et link ovenfor, så kommer du til mitCFU.
 2. Log på med dit UNI-login.
 3. Læg læremidlet i din kurv ved at klikke på den grønne kurv med et blåt plus. 
 4. Se alle læremidler i din kurv ved at klikke på den store grønne kurv med et grønt tal.
 5. Overfør læremidlerne til Dantek Booking for at reservere dem, som du plejer.

Har du spørgsmål om at reservere? Kontakt Informationssamlingen på infocfu@pha.dk eller tlf. 7248 1920.

Flere nyheder fra Professionshøjskolen Absalon

Cxense Display