Gå til hovedindhold

Andreas Lindgren Hjeds

- Studerende på pædagoguddannelsen
- Campus Roskilde

Foto af studenterambassadør Andreas - Pædagog - Roskilde

Mit navn er Andreas, og jeg går på pædagoguddannelsen på campus Roskilde. 

Jeg har i min tid før jeg fandt hertil været en hel masse igennem. Jeg har prøvet handelsskolen, filmskolen, andre skoler samt en masse forskellige jobs lige fra jeg gik ud af 10. klasse til jeg var ca. 23 år. Der valgte jeg at afslutte gymnasiet, og samtidig lægge en plan for, hvad jeg egentlig skulle begynde at bruge mit liv på.

Så slog det mig, at jeg på den ene eller den anden måde altid har haft med børn og unge at gøre! Jeg har enten arbejdet i institution, eller jeg har været træner for børn og unge inden for "gymnastik". Og denne form for kontakt med børn og unge har jeg haft siden jeg var 16 år gammel, så det lå jo lige til højrebenet. Jeg valgte så at søge ind, og blev optaget på Absalon Roskildes pædagoguddannelse med start i september 2021, og det er jeg glad for.

Skriv til mig, hvis du har spørgsmål vedrørende uddannelsen eller det generelle studiemiljø på campus Roskilde. Du kan også følge mig en dag på min uddannelse som 'studerende for en dag'. Jeg kan kontaktes på mail: 10411503@edu.pha.dk