Gå til hovedindhold

Ea

- Studerende på ergoterapeutuddannelsen
- Campus Næstved

Ambassadør

Mit navn er Ea Brodka, og jeg læser til ergoterapeut på Næstved. Jeg er 23 år og bor i Nørre Alslev sammen med min forlovede og vores fælles hund.

Inden jeg søgte ind på uddannelsen, har jeg arbejdet på en folkeskole, hvor der var en afdeling for børn med en autismespektrumforstyrrelser. Her fik jeg et indblik i hvad en ergoterapeut OGSÅ kan lave. 

En af grundene til at jeg valgte at søge ind på ergoterapeutuddannelsen er, at jeg brænder for at hjælpe mennesker med deres betydningsfulde aktiviteter i hverdagen og hjælpe med at finde strategier til, hvordan patienter/borgere bliver tilfredse med deres aktivitetsudførelse. 

Har du nogle spørgsmål omkring ergoterapeutuddannelsen, enten hvordan det forløber, hvad det indebærer eller andet mellem himmel og jord, så er du velkommen til at smide en mail efter mig på en20s011@edu.pha.dk.

Det kan også være, at du bare tænker, at du gerne vil høre om, hvordan man får hverdagen til at hænge sammen som studerende, så er du også velkommen til at smide en mail.