Gå til hovedindhold

Emma B.

- Studerende på socialrådgiveruddannelsen
- Campus Nykøbing F.

Ambassadør

Jeg læser til socialrådgiver på campus Nykøbing. 

Mit navn er Emma Bjørnholt Nielsen. Jeg er 21 år gammel og bosat i Nykøbing Falster by. Jeg har taget en HF på Albertslund gymnasium og har igennem min gymnasietid været meget optaget af det samfundsfaglige og det juridiske. Jeg blev derfor jeg anbefalet at undersøge socialrådgiverstudiet. 

Jeg deltog derfor i et Åbent Hus arrangement og blev fanget på stedet. Jeg valgte at søge ind på socialrådgiverstudiet på campus Nykøbing, selvom jeg boede i Taastrup i Storkøbenhavn. Jeg syndes, at det var meget tiltalende med et mindre hyggeligt campus, og det må man sige, at jeg fik. Jeg er så glad for campus Nykøbing. Det er et sted, hvor alle kan være sig selv og fordybe sig i ens studie. 

Jeg har igennem studiet indtil videre opnået en bred viden inde for det sociale arbejde, samfundet og individet.

Jeg er stadig ikke sikker på, hvilken målgruppe jeg ønsker at arbejde med endnu, da der er så mange spændende valgmuligheder. Det er meget tiltalende, hvis man ikke er helt sikker på, hvad man vil inden for det sociale arbejde, at vide der er masser af muligheder. Og det elsker jeg. 

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på Socialrådgiveruddannelsen i Nykøbing F., så er du velkommen til at skrive til mig: 10412316@edu.pha.dk