Gå til hovedindhold

Emmelie

- Studerende på fysioterapeutuddannelsen
- Campus Næstved

Foto af studenterambassadør Emmelie

Mit navn er Emmelie. Jeg er 21 år og er fysioterapeutstuderende på Campus Næstved.

Jeg kommer oprindeligt fra lille Lolland, hvor jeg blev student på STX i 2019.
Derefter flyttede jeg til København med målet om studie, men i 2021 fandt jeg både hjem og den rigtige uddannelse for mig i det dejlige Næstved.

I mange år troede jeg, at livet og en reel fremtid kun fandtes i storbyen. Jeg drømte altid om at være læge, sygeplejerske eller bare noget inden for sundhedsvæsnet. At jeg så valgte at læse business I København, kan jeg nu grine af og sige var et fejlvalg. Efter at have droppet ud af en uddannelse og være helt alene i den store by, må jeg ærligt erkende, at jeg blev slået helt ud af den. Gennem denne nedgang, fandt jeg tilbage til mine egentlige interesser og sande passioner. Det med fysisk aktivitet, især som form af terapi, redede mig og gjorde jeg fandt vej frem igen.

Jeg fungerede altid bedst, når jeg fik andre mennesker til at smile. Når jeg var i min bedste form og kunne se frem til fysisk aktivitet efter en dag med hovedet i bøgerne. Biologi & naturvidenskab faldt mig altid mest naturligt at lære, og det med kroppens funktioner og velvære er min sande passion. Jeg ønsker at dele min glæde & motivere andre med samme udfordringer, møde nye og gennem viden indenfor anatomi, fysiologi og mennesket som helhed, hjælpe dem der har brug for det. Så derfor, er fysioterapeut det rigtige valg for mig.

Hvis du har nogle spørgsmål om uddannelsen, campus, bøger mv. eller kunne være interesseret i at blive studerende for en dag, så skriv endelig til mig på mail: 10411379@edu.pha.dk