Gå til hovedindhold

Josephine Ahl

- Studerende på pædagoguddannelsen
- Campus Vordingborg

Foto af studenterambassadør Josephine - Vordingborg

Mit navn er Josephine. Jeg er 24 år gammel og læser til pædagog med specialiseringen ”social/special” på campus Vordingborg. 

Jeg er opvokset i en lille by udenfor Næstved, men flyttede til Vordingborg da jeg startede på studiet, først i en lille lejlighed og nu på kollegiet der tilhører Campus. 

Jeg har altid vidst, at jeg gerne ville arbejde med mennesker, og først troede jeg, at det var dagtilbudsområdet, der var min force, men efter 1.praktikperiode, hvor jeg prøvede social/special for at udelukke det, fandt jeg ud af, at det var lige præcis det jeg skulle, og jeg har ikke fortrudt siden. 

Udover at være studerende, er jeg også studentervejleder på campus Vordingborg. Her hjælper jeg med arrangementer, såsom introuge, dimission, Åbent Hus osv. Jeg kan godt lide at være i gang, så jeg er også ofte aktivt i det sociale miljø, samt aktiviteter på campus. 

Hvis du skulle have nogle spørgsmål ang. min uddannelse, det generelle studiemiljø på campus Vordingborg, vil høre mere om kollegielivet og/eller ønsker at komme med som ”studerende for en dag”, så er du mere end velkommen til at skrive en mail til mig på; pr19s002@edu.pha.dk