Gå til hovedindhold

Kamilla

- Studerende på diplomingeniøruddannelsen i maskinteknologi
- Campus Kalundborg

Ambassadør

Hej Jeg hedder Kamilla.

Jeg er 25 år og læser til diplomingeniør i maskinteknologi. Jeg startede på DTU i København, men det fungerede slet ikke for mig, så jeg skiftede til Absalon i stedet for.

Jeg er uddannet som Automatiktekniker ved DSB, men jeg blev træt af, at jeg ikke måtte opfinde maskiner og kun fixe dem, så jeg startede som ingeniørstuderende.

Jeg har altid været meget interesseret i maskiner og automatik - siden før jeg kunne gå. Jeg opfinder forskellige projekter derhjemme med den viden, som jeg har opsamlet på skolen og i mit liv.

Jeg har aldrig fungeret særligt godt i folkeskolen eller ved tavleundervisning. Jeg har en udiagnosticeret ADHD, så jeg har altid fået 02 i stort set alle fag, med mindre det interesserede mig. Absalon "holder mig i hånden" og sørger for give mig ekstra hjælp. Jeg kan varmt anbefale Absalon Kalundborg.

Min absolutte yndlingsting ved skolen er, at det er små hold (i forhold til DTU), så man får et nært forhold til dem man går i klasse med og kan snakke dem, hvis man har problemer med noget, og folk ringer hvis man ikke er mødt op i god tid til eksamen. En anden super del af gå her er, at vi får lov til at lave faktiske projekter med relative frie tøjler. Vi har i min klasse f.eks. skulle samle en LEGO bil med automatik og har selv skulle finde ud af hvordan og hvilken metoder, vi har skulle bruge.

Jeg drømmer om at arbejde i et firma hvor kroner og øre ikke betyder så meget, og hvor jeg skal løse "on-off" udfordringer inden for automatik og robotter.

Jeg er i gang med at skifte køn til kvinde (MTF), og lærere og elever har indtil videre kun reageret positivt. Hvis du selv er den del af LGBTQ+ eller har spørgsmål til det, så vær ikke bange for at spørge mig.

Hvis du har spørgsmål om skolen eller mig, eller syntes det kunne være interessant at følge mig i en dag og se, hvordan det er at læse til ingeniør, så skriv endelig til  mig på tk20s101@edu.pha.dk så kan vi skrives ved eller lave et video opkald.

De bedste hilsner

Kamilla