Gå til hovedindhold

Lærke

- Studerende på socialrådgiveruddannelsen
- Campus Slagelse

Ambassadør

Jeg hedder Lærke Sæther Pedersen, jeg er 20 år og jeg bor i Slagelse med min kat Mogens og er socialrådgiverstuderende på Absalon i Slagelse.

Jeg tog en HF på Kalundborg gymnasium, hvor jeg havde en fagpakke, der hed psykologi B og samfundsfag B. Det havde jeg valgt, da fagene var super interessante for mig, og det fik mig til at indse, at socialrådgiver nok var det, jeg skulle prøve. Jeg brugte bl.a. ug.dk kompas til at spore mig ind på, hvad der inddragede samfundsfag og psykologi, og det gør socialrådgiveruddannelsen.

Det er en rigtig god uddannelse, og det er bestemt det rigtige valg for mig. Det der overraskede mig er, at jeg rigtig godt kan lide den juridiske del, og det var egentlig noget, der skræmte mig lidt, da jeg søgte ind på uddannelsen, men det er super spændende! 

Lige pt (det kan ændre sig jo længere jeg kommer på uddannelsen) vil jeg rigtig gerne være socialrådgiver indenfor kriminalforsorgen, da det lyder yderst spændende, men jeg kan også godt forestille mig at arbejde med andre udsatte voksne, og en af de rigtige gode ting ved at blive uddannet socialrådgiver er, at man har masser af muligheder efter endt uddannelse.

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på Socialrådgiveruddannelsen i Slagelse, så er du velkommen til at skrive til mig: os20v007@edu.pha.dk