Gå til hovedindhold

Lærke

- Studerende på socialrådgiveruddannelsen
- Campus Slagelse

Ambassadør

Jeg hedder Lærke Sæther Pedersen, jeg er 22 år og jeg bor i Kalundborg med min kat Mogens og er Socialrådgiverstuderende på Absalon i Slagelse.
Jeg tog en HF på Kalundborg Gymnasium, hvor jeg havde en fagpakke der hed psykologi B og samfundsfag B, dem havde jeg valgt da fagene var super interessante for mig og fik mig til at indse, at socialrådgiver var nok det jeg skulle prøve. Jeg brugte ug.dk-kompas til at spore mig ind på, hvad der inddragede samfundsfag og psykologi og det gør socialrådgiver uddannelsen.
Det er en rigtig god uddannelse og det var bestemt det rigtige valg for mig, og det der overraskede mig var, at det juridiske kan jeg rigtig godt lide, og det var noget der egentlig skræmte mig lidt, da jeg søgte uddannelsen, men det er super spændende!
Lige pt (det kan ændre sig jo længere jeg kommer på uddannelsen) vil jeg rigtig gerne være socialrådgiver indenfor kriminalforsorgen, da det lyder yderst spændende, men jeg kan også godt forestille mig, at arbejde med andre slags udsatte voksne. En af de rigtige gode ting ved, at blive uddannet socialrådgiver er, at man har massere af områder, man kan arbejde indenfor og det er en af de ting, der også trak mig ind, fordi at jeg har så mange muligheder forhold til, hvad jeg vil med min uddannelse, når jeg er færdig.

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på Socialrådgiveruddannelsen i Slagelse, så er du velkommen til at skrive til mig: os20v007@edu.pha.dk