Gå til hovedindhold

Maja

- Studerende på bioanalytikeruddannelsen
- Campus Kalundborg

Foto af studenterambassadør Maja

Jeg læser til bioanalytiker i Kalundborg.

Jeg er 22 år, og bor i en lille by i Odsherred sammen med min far og søster. Første gang jeg hørte om Absalon i Kalundborg gik jeg på en fuld HF på VUC i Holbæk. På VUC fandt jeg hurtigt en interesse for det naturvidenskabelige, især kemi og biologi.

Jeg er ordblind og havde aldrig troet, at jeg skulle starte på en videregående uddannelse, men mine interesser for bioanalytikeruddannelsen tog hurtigt fat, efter jeg startede, og det er det vildeste, hvis man er interesseret i det naturvidenskabelige.

Det bedste ved uddannelsen er efter min mening, at den er så bred. Der er 6 forskellige specialer, og at vi kommer ud og prøver de fleste af dem i vores praktikforløb, hvor vi lærer de forskellige afdelinger at kende. Det er fedt med praktik, for man får en bedre forståelse for teorien, når den bliver udført i praksis.

Hvis du vil vide mere om min uddannelse, eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på bioanalytikeruddannelsen i Kalundborg, så er du velkommen til at skrive til mig på min mail: Bk20s018@edu.pha.dk