Gå til hovedindhold

Nabil

- Studerende på socialrådgiveruddannelsen
- Campus Roskilde

Ambassadør

Jeg hedder Nabil Idrissi, og jeg har siden sommeren 2020 læst til socialrådgiver på Absalon, Campus Roskilde.

Jeg er 22 år og er bosat i københavnsområdet og har baggrund i frivilligt arbejde i fx Street Society og Street Under Buen, og baggrund i både floorball og boksemiljøet. Derudover arbejder jeg i Herlev Ungdomsskoles Unge Caféer, og er selvstændig fotograf/videograf.

Jeg har altid været interesseret i de forskellige samfundsnormer i samfundet, samt hvordan det kan lade sig gøre, at mennesker er så forskellige på trods af nogenlunde samme opvækstmiljø. Jeg fandt ud af, at jeg ville læse socialrådgiver efter 1 års tid på STX. Her følte jeg, at mine kvalifikationer til at arbejde med mennesker ikke blev udviklet nok, og at jeg manglede noget. Fag som fysik, kemi og matematik var intetsigende for mig, og jeg blev mere og mere demotiveret.

Derfor tog jeg i stedet en EUD som pædagogisk assistent (også kaldet PA eller PAU), og med ansættelse i Gentofte Kommune på elevkontrakt. Førhen havde jeg ellers aldrig troet jeg skulle ende her, og i mine folkeskoleår havde jeg altid snakket ned omkring det.

Dog er det ét valg, som jeg senere hen blev rigtig glad for, idet jeg lærte det grundlæggende for meget af det, som jeg i dag bruger på Socialrådgiveruddannelsen. Selvom jeg aldrig skulle være pædagog, så gav dette mig et indblik i den verden, jeg gerne vil arbejde i både fagligt og menneskeligt. Sideløbende har de erfaringer fra frivillige organisationer som Mødrehjælpen, BROEN Danmark, Street Society, Unge i Centrum mv. givet mig erfaringer og lysten til at arbejde med børn og unge på en helt anden måde.

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på socialrådgiveruddannelsen i Roskilde, er du velkommen til at skrive til mig: or20s010@edu.pha.dk