Gå til hovedindhold

Pernille Risom Larsen

- Studerende på pædagoguddannelsen
- Campus Vordingborg

Foto af studenterambassadør Pernille

Mit navn er Pernille. Jeg er 21 år gammel, og jeg læser pædagog i Vordingborg. Jeg vil gerne arbejde med specialiseringen “social/special”. 

Jeg er opvokset på Amager i København, men jeg har efterfølgende boet lidt her og der. Jeg er nu flyttet fra Svendborg på Fyn til Vordingborg for at læse til pædagog. 

Jeg har en del med i kufferten fra egen opvækst - både godt og ondt, men i sidste ende har det gjort mig til den, som jeg er i dag. Jeg blev student sommeren 2021 på HF-Søfart i Svendborg, hvor jeg er uddannet Skibsassistent. Det var dog ikke lige mig, så jeg måtte søge nye veje. Jeg har altid haft en idé om, at jeg ville arbejde med mennesker, og samtidig er jeg et totalt socialt menneske hehe.. Jeg tog derfor chancen og her er jeg så i dag. 

Selvom jeg først er startet her 1. februar 2022, så har jeg ikke noget at sætte en finger på. Alle på campus Vordingborg er søde og imødekommende. 

Så hvis du ligger inde med nogle spørgsmål omkring studielivet, det sociale på uddannelsen eller bare gerne vil høre, hvorfor jeg synes, at det er så fedt at læse til pædagog, så du mere end velkommen til at sende mig en mail på 10412005@edu.pha.dk 

Du kan også blive 'studerende for en dag' sammen med mig.