Gå til hovedindhold

Rebecca

- Studerende på socialrådgiveruddannelsen
- Campus Slagelse

Studenterambassadør

Mit navn er Rebecca Hertzog. Jeg er 25 år gammel, læser til socialrådgiver på Campus Slagelse og er bosat i Næstved.

I 2019 blev jeg færdig med min hf. Inden jeg blev færdig med hf, kunne jeg mærke, at jeg trængte til et sceneskift, og søgte derfor ind i Forsvaret, hvor jeg aftjente min værneret. Da jeg blev gravid med min datter, valgte jeg ikke at søge videre i Forsvaret. Derefter afprøvede jeg et halvt år på pædagoguddannelsen, da jeg vidste, at jeg ville arbejde inden for det humanistiske område. Men jeg skiftede hurtigt over til socialrådgiveruddannelsen i stedet, da fagene og mulighederne med uddannelse tiltalte mig mere.

Jeg ved endnu ikke, hvilken retning jeg vil tage uddannelsen, da mange af mulighederne tiltaler mig på flere plan. Det er nærmest kun fantasien der sætter grænser for, hvad man kan bruge uddannelsen til, og hvilke andre uddannelser, der kunne være spændende at sammensætte den med.

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på Socialrådgiveruddannelsen i Slagelse., så er du velkommen til at skrive til mig: Pv19v515@edu.pha.dk