Gå til hovedindhold

Sebastian

- Studerende på pædagoguddannelsen
- Campus Roskilde

Foto af studenterambassadør Sebastian

Hej, mit navn er Sebastian og jeg er studerende på campus Absalon Roskilde. Jeg er i gang med at uddanne mig som pædagog, da jeg brænder for arbejde med mennesker. Nedenunder kan du kort læse om min rejse, der førte mig til pædagoguddannelsen. 

Jeg har tidligere været på efterskole og gået i gymnasiet. Da jeg færdiggjorde gymnasiet var jeg overbevist om, at jeg skulle ud og være selvstændig murer og tjene mange penge. Da jeg var ude som lærling, blev jeg hurtigt bevidst om, at det ikke var noget for mig, da jeg havde helt anerledes værdier i forhold til, hvad jeg ville med mit liv. Det var vigtigere for mig at være glad, og det var jeg ikke. Jeg tog et sabbatår som lærervikar, og blev hurtigt fast støttepædagog for en 7. klasses dreng med autisme. Jeg oplevede det som meget givende, og jeg mærkede hurtigt, at jeg var glad, og det var noget i den retning jeg ville beskæftige mig med. Nu studerer jeg på pædagoguddannelsen, og jeg elsker det. 

Hvis du har nogen spørgsmål eller kunne tænke dig at høre mere om, hvordan det er at gå på en professionsbacheloruddannelse, er du velkommen til at kontakte mig på min mail, som ses nedenfor. Vi tilbyder også noget som hedder "studerende for en dag", hvor du kan komme ud og være med mig til undervisning for en dag (der vil selvfølgelig blive valgt en af de "sjovere" dage, fremfor en hel dag i fx auditoriet.) Du kontakter mig også, hvis du bare er nysgerrig på hvad det er for noget!

Jeg kan kontaktes på mail: 10411597@edu.pha.dk