Gå til hovedindhold

Sofie Højskred Hansen

- Studerende på ernærings- og sundhedsuddannelsen
- Campus Slagelse

Foto af studenterambassadør Sofie

Jeg hedder Sofie og læser Ernæring og Sundhed på campus i Slagelse på 2. semester. 

Jeg er 23 år gammel og bosat i Odense. Det vil sige, at jeg pendler til Slagelse hver dag og hjem igen - og det er det hele værd! 

Efter nogle år med idrætsefterskole, gymnasie, værnepligt og en periode på læreuddannelsen havde jeg endnu ikke fundet min rigtige hylde. Jeg har altid interesseret mig for kroppen og dens fysiologiske arbejde under indtagelse af næring. Min far har siden jeg var barn kaldt mig for kostpyramiden, hvilket er ironisk nok. Derfor har jeg valgt at læse Ernæring og Sundhed med ønske om at blive klinisk diætist. 

Ernæring og sundhed er en af de uddannelser, som jeg personligt synes, omfavner flest fagområder. Man får mulighed for at snuse til det hele, inden man skal tage sin endelige beslutning i forhold til professionen. 

Så hvis du brænder for at vide mere om uddannelsen, så er jeg mere end klar til at vise dig rundt og fortælle om alt, hvad der er. Du kan også blive studerende for en dag eller bare skrive til mig med spørgsmål om uddannelsen. Kontakt mig på min studiemail: 10262266@edu.pha.dk 

Jeg glæder mig til at høre fra dig!