Del

Handelsbetingelser for køb af kopi og print i Professionshøjskolen Absalon

Generelle handelsbetingelser for salg gennemført via Pcounter WebPay.

Priser og levering
Alle priser er inklusive moms, med mindre andet er udtrykkeligt angivet. Elektroniske varer, såsom erhvervelse af print, bliver leveret automatisk og kan benyttes umiddelbart efter gennemført betaling. Der sælges ingen varer der kræver fysisk levering.

Betaling
Betaling kan kun ske online via dette website, og kun med Dankort, Visa-Dankort, MasterCard, Visa og Visa Electron.

Fortrydelsesret
Fortryder du dit køb inden for 14 dage og har du ikke gjort brug af det overførte beløb, kan hele beløbet refunderes ved henvendelse til sælger (se kontaktinformation nedenfor). Vi vil efter nærmere aftale, herefter returnere det fulde beløb kontant, som check eller bankoverførsel. Har du helt eller delvist brugt det overførte beløb på print eller kopier, kan købet ikke fortrydes.

Kontakt information:
Professionshøjskolen Absalon
Slagelsevej 7
4180 Sorø
It Helpdesk: 7248 1111
Email: ucsj@pcounterwebpay.com

Retningslinjer og vilkår for brug at kopi/print-konto ved Professionshøjskolen Absalon

  1. Ved brugen af Professionshøjskolen Absalon’s print og kopiudstyr, skal gældende retningslinjer og regler for print og kopiering af ophavsretsligt beskyttet materiale, overholdes.
     
  2. Det er ikke muligt at tilbageføre eller udbetale eventuelle tilbageværende beløb på din kopi/print-konto. Sørg derfor for ikke at indbetale mere, end du forventer at få brugt i løbet af din studietid. Der er dog mulighed for at overføre allerede indbetalte beløb, til en anden kopi/print-konto i Professionshøjskolen Absalon, fx. til en medstuderende.

  3. Mistede kort kan spærres, ved henvendelse til din uddannelsessted eller til it Helpdesk. Ved spærring kan andre ikke benytte kortet.

  4. I tilfælde af bortkomst af studiekort, fratrækkes et gebyr på kr. 100,- fra kopi/print-konto, ved genudstedelse.

  5. Eventuelt misbrug af kopi/print-kort, som andre uretsmæssigt benytter eller ved udlevering af login-oplysninger til andre, erstattes ikke.  Sørg derfor altid for at opbevare dit kopikort forsvarligt og sørg altid for at logge af, hvis du forlader en computer, hvor du er logget ind.

  6. Éngangskopikort købt i Professionshøjskolen Absalon’s kantiner, refunderes ikke ved bortkomst.

  7. Restbeløb på éngangskopikort refunderes ikke. Kortet kan frit overdrages til andre.

Cxense Display