Del

Ernærings- og sundhedsuddannelsen

Uddannelsesudvalget for Ernærings- og Sundhedsuddannelsen rådgiver Professionshøjskolen Absalons bestyrelse og ledelse om uddannelsens ind­hold, profil, kvalitet, relevans og om den regi­onale uddannelsesdækning. Udvalget afgiver også indstillinger om uddannelsens studieordning til bestyrelsens eller rektors godkendelse.

Der afholdes minimum to fastlagte årlige uddannelsesudvalgsmøder. Der kan suppleres med yderligere møder i løbet af året, hvis relevante temaer viser sig. 

På møderne drøftes de mere uddannelsesspecifikke emner inden for uddannelsesområderne (Grunduddannelse, Efter- og Videreuddannelse og Forskning og Udvikling). Emnerne kan være mange og spænde fra mere strategiske emner (fx med en national dagsorden) til de mere konkrete uddannelsesspecifikke drifts- og udviklingsemner (fx studieordninger, uddannelsens kvalitet, forskningstiltag, efter- og videreuddannelsesaktiviteter mv).

Medlemmer i uddannelsesudvalget

Formand for udvalget: Kirsten Skovby, Køkkenchef Fælleskøkkenet I/S

Sekretær for udvalget: Centerchef Berit Hvalsøe og Uddannelsesleder Helle Kok

Navn Organisation Udpeget af
Lisbeth Trebbien, Uddannelseskonsulent Sjællands Universitets Hospital Region Sjælland
Kirsten Skovsby, Køkkenchef Fælleskøkkenet i/S Fælleskøkkenet KKR
Pia Rasmussen, Uddannelsesleder SOSU Næstved ZBC SOSU Sjælland
Rikke Kristensen, Regionsformand Kost & Ernæringsforbundet Kost & Ernæringsforbundet FTF
Lise Vadsager, Formand Ringsted-Sorø lærerkreds FTF
Jakob Buch, Chef for Næstved Madservice Næstved Kommune Absalon
Hanne Normann Michelsen, Rektor VUC Slagelse Absalon
Lise Bundgaard Fleck Frederiksen, Chefkonsulent ZBC Absalon
Anni Mikkelsen, QA-QC Manager Coop Trading A/S Absalon
Stine Helles, Konstitueret Direktør INSP Absalon
Asta Nissen, Lektor Absalon, Campus Ankerhus Medarbejdere ved uddannelsen
Anette Kamuk, Lektor Absalon, Campus Ankerhus Medarbejdere ved uddannelsen
Vakant Studerende ved uddannelsen
Vakant Studerende ved uddannelsen
Cxense Display