Del

Robotteknologi i UCSJ

 I de kommende år skal også fremtidens robotteknologier blive en naturlig del af vores uddannelsestænkning

Robotteknologier er i dag i sin spæde start på den velfærdsteknologiske dagsorden. Robotstøvsugere hører vi ofte om, men sådanne eksempler udgør kun et lille hjørne af de robotteknologier, som i dag bliver udviklet, og som i de kommende år vil vinde frem mange steder i den offentlige sektor.

University College Sjælland fortsætter en årrækkes satsning på at skabe en ny digital uddannelseskultur og nye digitale undervisningsformer med at sætte fokus på, hvordan de nyeste robotteknologier kan anvendes i den offentlige sektor i Danmark på sygehusene, hos myndighederne, hos borgerne og i skoler og daginstitutioner.

Fremtidens robotteknologier skal blive en naturlig del af vores uddannelsestænkning, og vi går derfor ind i et tæt samarbejde med industrien om, hvordan de nyeste robotteknologier kan udvikles, tilpasses og implementeres i den offentlige sektor

Vi er ikke i tvivl om, at de nye teknologier kan føre til bedre kvalitet i læringen

Der er set rigtige gode resultater for bl.a. børn med autisme, ligesom det er tydeligt, at robotteknologierne giver mange børn en helt anden forståelse for IT og programmering og stimulerer lysten til læring i naturvidenskabelige fag betragteligt

Partnerskab med Blue Ocean Robotics

Nye teknologiske løsninger på velfærdsområdet skal udvikles i tæt samarbejde mellem private og offentlige aktører. Derfor har Blue Ocean Robotics og University College Sjælland indgået partnerskab om test, udvikling og anvendelse af robotteknologier i bl.a. skoler og på sygehuse.

In english

Cxense Display