Gå til hovedindhold

Silje Seider Ottosen

- Studerende på ernærings- og sundhedsuddannelsen
- Campus Slagelse

Jeg hedder Silje og læser ernæring og sundhed i Slagelse.

Jeg er 27 år og er efter knap 10 år i København flyttet til Slagelse for at finde ro til studiet.

Jeg har taget adskillige runder på arbejdsmarkedet, har taget både en HG og HF og været et halvt år på en ø i Thailand, fordi jeg pludselig troede, at det var dér, jeg hørte hjemme.

Jeg har altid været i tvivl om, hvad jeg ville, og jeg har bestemt ikke været en mønsterelev, hverken i folkeskolen eller på HF. Men efter at det en dag gik op for mig, at ernæring og sundhed var det rigtige for mig, har jeg ikke set mig tilbage.

Jeg drømmer om og knokler målrettet for at blive klinisk diætist. Det er til tider hårdt. Det er tunge bøger og svære ord, men glæden ved at være havnet på den rigtige hylde, at have nogle fede undervisere og skønne medstuderende og hver dag føle sig klogere og stærkere i sit fag overskygger for mig de lange dage.

Om du vil udvikle fødevarer, kostvejlede, være projektleder, arbejde i kæmpe produktionskøkkener eller noget helt andet, så er der plads til dig på uddannelsen; den er nemlig virkelig (!!) bred og åbner op for en masse spændende verdener.

Hvis du tror, ved eller er i tvivl, om ernæring og sundhed er den rigtige vej for dig, så tøv ikke med at sende mig en mail, så vil jeg gøre mit bedste for at berige dig med mine erfaringer, så du bedre kan træffe det rigtige valg for DIG! :-)

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på ernærings- og sundhedsuddannelsen i Slagelse, så er du velkommen til at skrive til mig: aa19s013@edu.pha.dk