Del

Velkommen til Professionshøjskolen Absalon

Kom godt i gang

Velkommen til et liv som studerende ved en af Danmarks syv professionshøjskoler.

Foran dig venter nogle spændende år, der vil udfordre og udvikle dig. På Professionshøjskolen Absalon vil du blive klædt på til et arbejdsliv, som stiller krav til din selvstændighed og handlekraft. Du vil få redskaber til at udfordre vanetænkning og deltage aktivt i løsningen af de problemer, du møder ude i din profession.

På Professionshøjskolen Absalon vil du møde engagerede undervisere og medstuderende. Du vil møde kvalificerede uddannelser og gode faciliteter. Og så vil du blive mødt med krav og forventninger om engagement og deltagelse i dit studie.

Vi håber, at du vil møde udfordringerne med åbent sind.

Vi glæder os til at møde dig på en af vores uddannelser.

Velkommen på Professionshøjskolen Absalon

Tillykke med optagelsen på Professionshøjskolen Absalon

Vi glæder os til at se dig på en af vores seks lokationer. Disse Studielivssider er en kort guide til, hvad der forventes af dig som professionsbachelor- studerende, og hvordan du lærer på Professionshøjskolen Absalon.  

Studiestart

Du finder information om din studiestart på Professionshøjskolen Absalon´s læringsplatform "Fronter" . Det er i Fronter du som studerende får adgang til materiale, oplysninger ol. i forbindelse med dit studium. - Læs mere om hvordan du logger på Fronter her

Cxense Display