Del

Bøger

Når du går på en videregående uddannelse, skal du bruge bøger. Du betaler selv for dine bøger. Beløbet vil variere fra semester til semester.

Hvis du gerne vil købe dine bøger brugt, kan du se på opslagstavlerne på din uddannelse eller lede på for eksempel pensum.dk. Husk at være opmærksom på, at det er den rigtige udgave af bogen, du køber.

På alle uddannelsessteder finder du  Professionshøjskolen Absalon bibliotek, hvor du kan låne bøger og andre materialer, samt få vejledning til informationssøgning.

Mange boghandlere giver minimum 10% rabat på køb af bøger ved fremvisning af studiekort

Links

biblioteket.pha.dk
Her kan du låne og låne bøger og andre materialer, samt få vejledning til informationssøgning. Du får også adgang til en stor vifte af elektroniske tidsskriftsartikler

Studierabat på bøger
Professionshøjskolen Absalon samarbejder med Academic Books om salg og udlevering af bøger. Bøger der er opgivet til Academic Books af underviserne fra Professionshøjskolen Absalon er typisk nedsat med min. 10 % og ofte mere. 

Pensum.dk
På pensum.dk kan du finde brugte studiebøger samt oplysninger om priser og leveringsbetingelser for pensumbøger på højere læreanstalter, som sælges via boghandlere på Internettet

Cxense Display