Del

Hvad vil det sige at være professionsbachelorstuderende?

Når du på din første studiedag træder over dørtærsklen til Professionshøjskolen Absalon, markerer det starten på dit nye liv som professions- bachelorstuderende.

Vores mål er at forberede dig til et arbejdsliv, som stiller krav til din selvstændighed og handlekraft. Et arbejdsliv hvor du vil få ansvar, og hvor du både skal være velfunderet i din teori og en god praktiker.

Vi har tilrettelagt dit studie sådan, at du med en arbejdsindsats på 37 timer om ugen kan forberede dig godt til at udføre din profession – både i teori og i praksis.  

Vi uddanner dig til selvstændighed og udfordringer
En professionsbacheloruddannelse består af forskellige læringsaktiviteter: Holdundervisning på campus, praktikforløb, gruppe- og projektarbejde, grundig forberedelse derhjemme og i studiegrupper m.m.

Den traditionelle holdundervisning er ikke det eneste sted, hvor du skal lægge din indsats. Ved at deltage aktivt i alle læringsaktiviteter får du et solidt fundament, der gør dig i stand til at klare en professionsbachelors spændende arbejdsdag med masser af udfordringer, selvstændige valg og ansvar.   

Masser af hjælp, råd og vejledning undervejs
Som studerende har du ansvar for egen læring. Men der er også hjælp og vejledning at hente, når studielivet slår knuder.

På Professionshøjskolen Absalon vil du møde engagerede undervisere, som undervejs i din uddannelse guider dig til næste skridt i din udvikling som studerende.

Du kan snakke med vores studievejledere, når du skal have hjælp til studieteknik, dit studieforløb, eller hvis du har personlige problemer eller eksamensangst.

Dine medstuderende i Studenterrådet går du til, når du har brug for oplysninger om dine rettigheder som studerende, og hvis du har brug for vejledning om, hvordan du igangsætter studenteraktiviteter.    

Vi glæder os til at møde dig på en af vores uddannelser.

Fem gode råd

  1. Find ud af, hvordan du lærer bedst. Du skal lære at være studerende og finde ud af, hvordan du lærer bedst og tager de bedste notater.

  2. Engager dig socialt. Brug dit studiested og skab sociale netværk allerede fra begyndelse.

  3. Engager dig fagligt. Følg med i de faglige debatter, der er oppe i tiden og relateret til din uddannelse.

  4. Find en god balance mellem dit studie og dit øvrige liv. Det er vigtig at få studie, venner, familie, arbejde og fritid til at hænge sammen.

  5. Opsøg vejledning og brug dit netværk på studiet, når det brænder på.
Cxense Display