Del

Studerende for en dag på administrationsbacheloruddannelsen

På grund af den nuværende COVID19-situation kan du ikke blive ’studerende for en dag’ i øjeblikket.
Du er dog meget velkommen til at sende en mail til en ambassadør med dine spørgsmål til den pågældende uddannelse, og du kan også skrive, at du gerne vil kontaktes, når det igen er muligt at blive ’studerende for en dag’.

********************

'Studerende for en dag' er for dig, der inden for nogle år eller lige om lidt, skal vælge uddannelse.

Når du er studerende for en dag har du muligheden for at afprøve, hvad det vil sige at være studerende på uddannelsen

Du følges med en af vores studenterambassadører til hans eller hendes undervisning, studiegruppearbejde, øvelser og frokost i løbet af dagen.

For at blive studerende for en dag, kontakter du blot en af vores studenterambassadører nedenfor via mail og her aftaler I sammen, hvilken dag, der passer bedst, og hvor I mødes.

At være studerende for en dag varer typisk 4-5 timer.

Da du netop følger en studerende, vil der være perioder af året, hvor de studerende er i praktik eller har eksamensperioder, og muligheden for at følge en studerende er lidt mindre fleksibel.

Studenterambassadører

Line Nielsen

Jeg læser på administrationsbacheloruddannelsen i Næstved, hvor jeg også bor. 

Jeg er 23 år gammel og opvokset i Vordingborg. I 2013 flyttede jeg til Fyn i tre år for at læse HF-Søfart. Herefter har jeg arbejdet som salgsleder i Lidl, inden jeg besluttede mig for at begynde at studere.

Jeg valgte offentlig administration, fordi vores samfund interesserer mig, og fordi jeg er rigtigt glad for administrativt arbejde. 

Det bedste ved min uddannelse er, at den er hamrende relevant altid, den er alsidig og åbner en masse døre og giver mig en masse ny viden, samtidigt er den ufatteligt fleksibel, så jeg kan studere, når det passer mig. 

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på administrationsbacheloruddannelsen i Næstved er du velkommen til at skrive til mig: dn18s067@edu.pha.dk

Diana Bergholtz

Mit navn er Diana Bergholtz, og jeg læser til administrationsbachelor i Næstved

Jeg er 31 år gammel og bor i Nykøbing F. Jeg er oprindeligt uddannet inden for detailbranchen, men da min datter kom til verden, fik jeg brug for en uddannelse, der kunne give mig bedre fleksibilitet i hverdagen. Jeg har altid interesseret mig for samfund og politik, så derfor faldt valget naturligt på uddannelsen Administrationsbachelor.

På uddannelsen får man kendskab til samfundets opbygning og alle de problemstillinger, som jeg gerne vil være med til at prøve at løse.

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse og/eller ønsker at blive 'studerende for en dag' er du velkommen til at skrive til mig på min mail dn17se025@edu.pha.dk

Nadja Kiær Waagensen

Hej mit navn er Nadja, og jeg læser Administrationsbachelor i Næstved og er startet i september 2020.

Jeg valgte denne uddannelse, fordi samfundet interesserer mig, og her får jeg en dybere forståelse for både det politiske, økonomiske og juridiske. Uddannelsen giver uendeligt mange jobmuligheder, så dette er en ekstra bonus ved en interessant uddannelse.

Hvis du har spørgsmål til mig, min uddannelse og/eller du ønsker at komme ud på skolen og følge mig en dag som "studerende for en dag", er du velkommen til at skrive til mig på følgende mail: dn20s052@edu.pha.dk