Del

Fleksibel studieform - studér fra nær og fjern

Hvad enten du bor i Næstved, Nakskov eller Nordsjælland - eller alt derimellem - er der plads til dig på administrationsbachelor- uddannelsen.

Adgang til læring 24-7

Vi har designet en uddannelse, som er fleksibel for dig. Den giver dig mulighed for både at deltage i den traditionelle fremmøde- undervisning og være studerende online. Hos os får du nemlig adgang til læring 24-7. Det betyder, at du løser opgaver og samarbejder med dine medstuderende on- og offline, har adgang til online undervisning og særligt tilrettelagte videoer og podcasts.

Vi går ikke op i, hvordan du er studerende. Til gengæld er er vi meget optaget af, at du er studerende. Uanset hvilken måde du vælger at studere på, så stiller det store krav til dig. Og du kan tilsvarende forvente meget af os.

Hvis du vil være studerende online, forventer vi, at du et par gange i løbet af et modul møder frem på vores campus i Næstved. Nogle prøver afvikles i Næstved og nogle kan afvikles hjemmefra. I den institutionsspecifikke studieordning kan du få mere information om prøverne

Læs artiklen om Ornella, der sætter pris på den fleksible studieform.  

Ornella læser on- og offline
Læs artiklen om Ornella, der er i praktik i Europaparlamentet og sætter pris på afvekslingen mellem online/offline-undervisning, som er mulig på…
Cxense Display