Del

Besøg uddannelsen

Du er altid velkommen til at besøge bioanalytikeruddannelsen, hvor du vil møde studerende og undervisere og få et indtryk af uddannelsen og studiemiljøet. Der er flere muligheder for at besøge uddannelsen, bl.a. ved informationsmøder og ved at følge en studerende for en dag. Der er også muligheder for, at du med dit gymnasium besøger bioanalytikeruddannelsen (brobygning). Læs mere om mulighederne herunder.

Åbent hus

Bioanalytikeruddannelsen slår dørene op for interesserede. Mød studerende, der bl.a. fortæller om livet som studerende på bioanalytikeruddannelsen. Tidspunkter for åbent hus finder du her.

Følg en studerende for en dag

Vil du opleve bioanalytikeruddannelsen på tæt hold? Vil du tale med nuværende studerende om, hvordan de oplever uddannelsen, jobmulighederne og studiemiljøet?

Du er altid velkommen til at kontakte en af vores studenterambassadører, så sørger vi for at arrangere en dag på Bioanalytikeruddannelsen Næstved eller Kalundborg for dig. Du følger en bioanalytikerstuderende hele dagen og får rig lejlighed til at få svar på alle dine spørgsmål.

Gymnasier

Gymnasieklasser er velkomne til at besøge Bioanalytikeruddannelsen og benytte laboratorierne til forsøg. Kontakt lektor Thomas Lausten, e-mail tla@pha.dk for yderligere information om mulighederne for en temadag på Bioanalytikeruddannelsen.

Interesseret?

Du er altid velkommen til at kontakte os for et besøg og en snak om bioanalytikeruddannelsen. 

Mød os om dit uddannelsesvalg
Skal du vælge uddannelse? Mød os om dit uddannelsesvalg! Du kan fx. deltage i Åbent Hus eller være studerende for en dag.