Del

Online Åbent Hus fra 2. marts 2021

Vil du se eller gense bioanalytikeruddannelsens Online Åbent Hus fra 2. marts 2021, kan du se med herunder.

Thomas og Pia deltager som undervisere fra uddannelsen, Line og Heidi deltager som studerende i Kalundborg, og Astrid og Marie deltager som studerende på bioanalytikeruddannelsen i Næstved. Jette giver vigtige informationer omkring ansøgning og optagelse, og vores studievejleder Tina fortæller om de gode muligheder for SPS støtte, som fx kan være en vigtig hjælp, hvis du er ordblind eller har anden funktionsnedsættelse og gerne vil studere på Absalon. 

Berit og Lone deltager fra Absalon Kommunikation, og undervejs i videoen kan du se panelets oplæg og de emner der blev berørt ud fra dagens spørgsmål.

Har du fortsat spørgsmål til uddannelsen er du velkommen til at kontakte os:

Optagelse@pha.dk 

Studievejleder@pha.dk

Spørg en studerende

Prøv studiet af for en dag, hvor du følger en studerende på uddannelsen på campus, i undervisningen mv.
Med 12 studiekammerater på sit hold, sætter Liv stor pris på det intime nærvær og sammenhold der lever i på uddannelsen i Kalundborg.
For 27-årige Christian Lodal har vejen til bioanalytikerstudiet på Absalon i Næstved været brolagt med små positive bump, der i dag gør ham til en…
Sofie er 22 år, læser til bioanalytiker og er godt og grundigt engageret i studiemiljøet. I begyndelsen var det mest bakterier, der optog hende,…