Del

Overvejede at blive journalist, men turisme trak for meget

Natasja Jarshøj var lidt i tvivl om fremtiden. Pilen pegede på journalistik, men så opdagede hun Leisure Management-uddannelsen, og det har hun ikke fortrudt. 

Hun var, som så mange andre, meget i tvivl om, hvad hun skulle vælge. Hvad skulle hun studere som. Førstevalget var egentlig journalist, men så så hun mulighederne i Leisure Management-uddannelsen. Valget om ikke at søge ind som journalist har Natasja Jarshøj ikke fortrudt: 

"Leisure Management lød bare virkelig spændende. Det lød også som en meget bred uddannelse. Hvis man søgte ind som sygeplejerske, så blev man jo ”kun” sygeplejerske i den forstand, at det var ret fastlagt, hvad man så skulle arbejde med bagefter. Men med Leisure Management, fik man en stor vifte af muligheder, og det synes jeg lød spændende”, siger Natasja Jarshøj. 

Skarpe og omstillingsparate Leisure-studerende

Natasja Jarshøj kom i praktik i Sommerland Sjælland – og det var ikke et ukendt sted for hende:

”Jeg havde arbejdet i parken i flere år inden som sommervært, så det var ret oplagt at tage min praktik her, så jeg kunne komme ind at prøve kræfter med events, projekter og HR.  Da jeg var færdig med uddannelsen, vidste jeg ikke helt, hvad jeg ville i gang med og endte med at arbejde som restaurantchef på en Burger King, hvor jeg sammen med en kollega var HR-ansvarlig for min egen og 6 andre restauranter. Da Sommerland Sjælland fik muligheden for at tilbyde mig en fuldtidsstilling, var jeg dog ikke i tvivl om, at det var der jeg skulle tilbage til” 

Dette var indehaver og ansvarlig for økonomi og drift, Mette Dyvekær, også enig i. Hun var ikke i tvivl om, at de gerne ville have endnu en praktikant fra Leisure Management-uddannelsen:

”De får virkelig en bred vifte af fag med i bagagen, og det er meget vigtigt i vores branche. Det ser man også tydeligt med de praktikanter, vi har haft, hvoraf vi har valgt at fuldtidsansætte to på hver deres felt. En på markedsføring og en på HR og salg” siger Mette Dyvekær.

Hun peger særligt på de leisure-studerendes omstillingsparathed: 

”Særligt her under COVID-19, hvor alle strategier er blevet droppet og ændret flere gange. Der er de bare klar, men endnu vigtigere – de tør modargumentere. Det er tydeligt, at det har de med fra deres uddannelse, og det er virkelig et plus for os”. 

Fremtiden er i Sommerland Sjælland 

Lige nu er Natasja Jarshøj lige der, hvor hun gerne vil være: 

”Jeg er virkelig glad for det, jeg laver lige nu. Det er en fin blanding af HR og salg. Selvfølgelig vil jeg altid gerne blive bedre. Men lige nu bliver jeg her, og det er jeg glad for”, siger Natasja Jarshøj.

Cases fra Leisure Management

Studerende for en dag er din mulighed for at afprøve, hvad det vil sige at være studerende på en af Absalons uddannelser.