Del

Leisure Management førte til egen virksomhed

For Jacob Bjerring var Leisure Management egentlig ikke noget, han kendte til. Men da han opdagede uddannelsen, fandt han ud af, at han havde lavet det i årevis.
I dag er han Head of Space & Co-Founder af et kreativt kollektiv: Bureauet N'fellows.

Jacob Bjerring havde egentlig fundet en anden uddannelse på RUC, da han opdagede og skiftede til Leisure Management-uddannelsen: 

”Jeg boede i Jylland, men min kæreste skulle læse i Roskilde. Så jeg flyttede med, og jeg ville starte på performance design på Roskilde Universitet. Men så gik det op for mig, at man jo lige skulle igennem cirka tre år med noget generelt, inden man kunne specialisere sig, så forsøgte jeg at finde en anden uddannelse. Så fandt jeg Leisure Management-uddannelsen ved et tilfælde, og så var jeg ikke i tvivl”, siger Jacob Bjerring. 

Hvordan navigerer mennesker i en oplevelse 

Det var særligt den store blanding af alt fra sport, turisme, events og økonomi på uddannelsen, som fik Jacob Bjerring til at se nærmere på uddannelsen: 

”Jeg har hele min ungdom arbejdet i det erhverv. I en bowlinghal og på en pub, hvor jeg havde arrangeret forskellige events. Så derfor synes jeg, at uddannelsen virkede perfekt for mig”.

Men det var ikke for at blive bedre til at lave fodboldaftener på pubben, men for at styrke Jacob Bjerring i de idéer, han havde for fremtidige events: 

”Jeg har altid fokuseret meget på, hvordan mennesker navigerer i en oplevelse eller et event. Hvordan gør man det til en anderledes oplevelse. Så jeg sugede det hele til mig på uddannelsen, og forsøgte samtidig at gøre mig dygtigere ved siden af. For det er vigtigt, at man har et mål og et fokus, for uddannelsen giver dig rigtig mange muligheder”, siger Jacob Bjerring. 

Iværksætter i kreativt kollektiv

Efter endt uddannelse har Jacob Bjerring startet sit eget firma N'Fellows. Her arbejder han med at skabe markedsføring på en helt særlig måde: 

”Jeg prøver at iscenesætte hele reklamen fysisk, så man oplever den, i stedet for at se den. Det handler om at skabe minder hos folk, for dem taler vi om. Vi har allerede lavet mange forskellige kampagner – eksempelvis var det os, der fik flere kirker til at spille temasangen fra Game of Thrones. Det virkede over alt forventning”, siger Jacob Bjerring. 

Det er også her, at fremtiden ligger for Jacob Bjerring:

”Jeg fik en rigtig god ballast fra uddannelsen, som gav mig mange værktøjer. Jeg kunne være gået i mange retninger, men jeg er ikke i tvivl om, at jeg har fundet min niche. Og det er også mit bedste råd, når man gerne vil tage uddannelsen. Find ud af, hvad du gerne vil, og gå benhårdt efter det”, slutter Jacob Bjerring.

Cases fra Leisure Management

Studerende for en dag er din mulighed for at afprøve, hvad det vil sige at være studerende på en af Absalons uddannelser.