Del

Udsigten til praktik fik mig til at vælge Leisure Management

På Leisure Management-uddannelsen spiller den praktiske dimension en væsentlig rolle igennem hele uddannelsen. Absalon har et stort netværk i erhvervslivet, som kommer de studerende til gavn, når de skal i praktik. For Andreas Mikkelsen blev praktikpladsen sikret hos Visit Nordsjælland, der har gode erfaringer med praktikanter fra Leisure Management-uddannelsen.

Det var Direktør Annette Sørensen, der ansatte Andreas: 

”Vi går altid efter de praktikanter, som kommer fra Leisure Management-uddannelsen. Det gør vi, fordi dette er en branche, som udvikler sig hele tiden. Vi er afhængige af det, som praktikanten selv har med i rygsækken, hvis vi skal forme dem bedst muligt. Derfor er uddannelsen et godt fundament”. 

Inden Andreas Mikkelsen begyndte på uddannelsen, havde han allerede stor erfaring med turisme, så det var naturligt for ham at uddanne sig i den retning:

”Jeg havde arbejdet i mange år hos TUI, så jeg var ikke i tvivl om, at Leisure Management var vejen frem for mig rent uddannelsesmæssigt. Derfor kiggede jeg på uddannelsesmulighederne inden for området. Jeg så både på Absalon og Copenhagen Business School, men der var ingen tvivl om, at det var praktikken i uddannelsen ved Absalon, der trak. En praktikperiode kan nemlig sørge for, at du får foden indenfor”, forklarer Andreas Mikkelsen.

Uddannelsen skuffede da heller ikke Andreas Mikkelsen:

”Det var et rigtig godt mix af akademiske fag og praktisk viden fra erhvervslivet. Vi havde mange aktuelle cases, og der var også besøg fra større virksomheder, som fortalte om deres erfaringer og udfordringer. Det gav meget relevant viden, som vi kunne diskutere på holdet”, siger Andreas Mikkelsen. 

Uddannelsen åbnede en ny mulighed: Destination Management

Andreas Mikkelsen fik pludselig øjnene op for et nyt område indenfor Leisure Management under et af modulerne: 

”En dag skulle vi undervises i Destination Management. Det virkede virkelig spændende, fordi det lå mellem det private og kommunale område. Det fag gjorde mig så interesseret, at jeg kun søgte praktik inden for det område, og heldigvis også fik det”. 

Fremtiden er i digital markedsføring 

Direktør i Visit Nordsjælland Annette Sørensen peger på, at turismens markedsføring bliver mere og mere digital, hvorfor hun da også har skubbet Andreas Mikkelsen i den retning.

”Vi har skubbet Andreas ud i det digitale, for det er fremtiden inden for markedsføring. Her har han blandt andet lært at starte kampagner på Facebook”, siger Annette Sørensen. 

”Jeg kan tydeligt mærke, at man virkelig er godt klædt på via uddannelsen. Særligt det her med at forstå virksomhedens struktur. Jeg var dog ikke så stærk i det digitale, så det var en rigtig sjov udfordring jeg fik hos Visit Nordsjælland. Og der er ingen tvivl om, at jeg gerne vil lære mere og arbejde med det digitale i fremtiden, fortæller Andreas Mikkelsen. 

Fastansat efter sin praktikperiode

Andreas bruger stadig sine kompetencer fra Leisure Management-uddannelsen på at udvikle turismen i Nordsjælland. Efter praktikperioden og hans afslutning af studiet har Visit Nordsjælland nemlig valgt at ansætte ham i en fast stilling som Digital Marketing Specialist.

Cases fra Leisure Management

Studerende for en dag er din mulighed for at afprøve, hvad det vil sige at være studerende på en af Absalons uddannelser.