Del

Bo i Kalundborg

Kalundborg Kommunes bosætningsteam hjælper studerende med at finde bolig

Kalundborg Kommunes bosætningsteam vil gøre en ekstra indsats, når du skal finde bolig ved semesterstart. 

Tag-over-hovedet-garanti
Derfor tilbyder Kalundborg Kommune en ”Tag-over-hovedet-garanti”. Det er en garanti til studerende, som flytter til Kalundborg for at begynde  på et videregående studie, og som ikke fundet et permanent sted at bo.

Garantien sikrer dig et "tag over hovedet" ved semesterstart. Det er nemlig vigtigt for os, at du får en god start på dit studie. 

Fortrinsret som studerende
Som studerende på en videregående uddannelse har du fortrinsret til en lejlighed i et af de almene boligselskaber. Ordningen hedder 'fleksibel udlejning'.

Læs mere om 'fleksibel udlejning' her - se under  'Udlejningsaftaler'. Der finder du også links til boligselskaberne. Når du ringer til boligselskabet, skal du henvise til aftalen.

__________________

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til boliggarantien, eller hvordan du søger en studiebolig, er du meget velkommen til at kontakte Kalundborgs bosætningsteam på mail flyttil@kalundborg.dk

Læs mere om at bo og være nytilflytter i Kalundborg

Studieboliger tæt på campus

Tæt på campus er er der opført 18 studieboliger med bruttoareal på 21,6 m2 med en udvendig svalegang på 7,2 m2, hvor der også er et opbevaringsskab. Boligerne indeholder et opholdsrum/køkken med mange muligheder og  badeværelse.

Fra svalegang er der indgangsdør med glas og et glasparti med dreje/kip vindue. Indvendig er der monteret persienner for mørklægning og privatliv.

Køkkenet indeholder skabe, bordplade, vask, amartur, gaderobeskabe, køleskab og kogeplade (2 kogezoner).- Læs mere og se billeder her

Bo nær bymidte og campus

Cxense Display