Del

Bo i Kalundborg

Kalundborg Kommunes bosætningsteam hjælper studerende med at finde bolig

Kalundborg Kommunes bosætningsteam vil gøre en ekstra indsats, hvis det er svært at finde bolig ved semesterstart. Derfor tilbyder Kalundborg Kommune en ”Tag-over-hovedet-garanti”. Det er en garanti til studerende, som flytter til Kalundborg for at begynde  på et videregående studie, og som ikke fundet sig permanent sted at bo.
Garantien sikrer dig et "tag over hovedet" ved semesterstart. Det er nemlig vigtigt for os, at du får en god start på dit studie. 

Som studerende på en videregående uddannelse har du fortrinsret til en lejlighed i et af de almene boligselskaber. Ordningen hedder 'fleksibel udlejning',

Læs mere om 'fleksibel udlejning' her - se under  'Udlejningsaftaler'. Der finder du også links til boligselskaberne. Når du ringer til boligselskabet, skal du henvise til aftalen.

Har du spørgsmål til boliggarantien eller hvordan du søger en studiebolig  kan du kontakte Kalundborgs bosætnignsteam på mail  >flyttilkalundborg@kalundborg.dk 

Læs mere om at bo og være nytilflytter i Kalundborg

Studieboliger tæt på campus

Tæt på campus er er der opført 18 studieboliger med bruttoareal på 21,6 m2 med en udvendig svalegang på 7,2 m2, hvor der også er et opbevaringsskab. Boligerne indeholder et opholdsrum/køkken med mange muligheder og  badeværelse.

Fra svalegang er der indgangsdør med glas og et glasparti med dreje/kip vindue. Indvendig er der monteret persienner for mørklægning og privatliv.

Køkkenet indeholder skabe, bordplade, vask, amartur, gaderobeskabe, køleskab og kogeplade (2 kogezoner).- Læs mere og se billeder her

Cxense Display