Del

Velkommen til Campus Kalundborg

Den store koncentration af bioteknologiske virksomheder og kompetencer i Kalundborg giver et helt unikt miljø. Og det er ret særligt at være en del af.

Alene Novo Nordisk har 4000 medarbejdere i Kalundborg. Men også Novozymes, Equionor, Ørsted og en masse mindre virksomheder ligger i Kalundborg. Og så ligger de fleste af virksomhederne i cykelafstand fra campus. 

Et godt fritidsliv - tæt på skov og strand
Tæt på campus har du også svømmehal, idrætshal, bymidte, bibliotek og kort afstand til vandet, hvor du har mulighed for at dyrke sejlsportsaktiviteter, såsom roning, windsurfing og sejlads. Du er også tæt på det helt nybyggede havnemiljø med adgang til beachvolleybaner, udendørs storskærm og fællesskabende sommerevents.  

Vi skaber studielivet sammen
Absalon startede uddannelser op i Kalundborg i 2017, og det betyder, at vi sammen er igang med at skabe vores traditioner. 

Sammen med et engageret studenterråd, som du som ny studerende også er meget velkommen i, sætter vi strøm til alt fra brætspilsaftener, påske- og julefrokost, hvor vi medbringer hver vores ret til buffeten, sommerfest for både undervisere og studerende, og fra efteråret 2019 håber vi også på en studenterdrevet volleyballklub. 

På campus har vi et godt internationalt studiemiljø, hvor vi hjælper hinanden, og hvor vi har tæt kontakt til vores medstuderende og engagerede undervisere i gode fysiske rammer. 

NYT campus fra 2021

Vi ses på Campus Kalundborg

Se Kalundborgfilmen

Byggeriet af Campus Kalundborg kan nu sættes i gang
24. juni 2020
Absalon har valgt entreprenør H. Skjøde Knudsen A/S til at bygge det nye campus i Kalundborg. I alt fem…
Absalon skal drive nyt biotek projekthus i Kalundborg finansieret af Novo Nordisk Fonden
23. juni 2020
Absalon har fået en bevilling på 65 mio. kr. fra Novo Nordisk Fonden til at drive et biotek projekthus…
Gense Online Åbent Hus for diplomingeniøruddannelsen i maskinteknologi
11. juni 2020 holdt vi grundet corona Online Åbent Hus på diplomingeniøruddannelsen i maskinteknologi. Se oplæg med underviser, koordinator og…