Del

Velkommen til Campus Kalundborg

Den store koncentration af bioteknologiske virksomheder og kompetencer i Kalundborg giver et helt unikt miljø. Og det er ret særligt at være en del af.

Alene Novo Nordisk har 4000 medarbejdere i Kalundborg. Men også Novozymes, Equionor, Ørsted og en masse mindre virksomheder ligger i Kalundborg. Og så ligger de fleste af virksomhederne i cykelafstand fra campus. 

Et godt fritidsliv - tæt på skov og strand
Tæt på campus har du også svømmehal, idrætshal, bymidte, bibliotek og kort afstand til vandet, hvor du har mulighed for at dyrke sejlsportsaktiviteter, såsom roning, windsurfing og sejlads. Du er også tæt på det helt nybyggede havnemiljø med adgang til beachvolleybaner, udendørs storskærm og fællesskabende sommerevents.  

Vi skaber studielivet sammen
Absalon startede uddannelser op i Kalundborg i 2017, og det betyder, at vi sammen er igang med at skabe vores traditioner. 

Sammen med et engageret studenterråd, som du som ny studerende også er meget velkommen i, sætter vi strøm til alt fra brætspilsaftener, påske- og julefrokost, hvor vi medbringer hver vores ret til buffeten, sommerfest for både undervisere og studerende, og fra efteråret 2019 håber vi også på en studenterdrevet volleyballklub. 

På campus har vi et godt internationalt studiemiljø, hvor vi hjælper hinanden, og hvor vi har tæt kontakt til vores medstuderende og engagerede undervisere i gode fysiske rammer. 

NYT campus fra 2021

Vi ses på Campus Kalundborg

Se Kalundborgfilmen

Online Q&A | Biotechnology
3. marts 2021
Learn more about the Bachelor of Engineering in Biotechnology in Kalundborg at our Online Q&A.
Online Åbent Hus på diplomingeniør i bioteknologi
3. marts 2021
Overvejer du at uddanne dig til diplomingeniør i bioteknologi?
Tilmeld dig Online Åbent Hus og hør mere om uddannelsen og dine muligheder.
Online Åbent Hus på diplomingeniør i maskinteknologi
3. marts 2021
Overvejer du at uddanne dig til diplomingeniør i maskinteknologi?
Så kig forbi og hør mere om uddannelsen og dine muligheder ved Åbent Hus.