Del

Velkommen til Campus Kalundborg

På Campus Kalundborg kan du læse til Bioanalytiker og Diplomingeniør i Bioteknologi, og fra 2020 Diplomingeniør i Maskinteknologi.  

Kalundborg er en af verdens bedste biotekbyer. Ligesom Silicon Valley er blevet samlingspunkt for alverdens internetvirksomheder, så har en række verdensledende biotekvirksomheder samlet sig i Kalundborg og omegn, hvor du også finder verdens første industrielle symbiose.

Det giver et helt unikt miljø. Og det er altså ret særligt at være en del af.

Alene Novo Nordisk har 4000 medarbejdere i Kalundborg. Men også Novozymes, Equionor, Ørsted og en masse mindre virksomheder ligger i Kalundborg. Og så ligger de fleste af virksomhederne i cykelafstand fra campus. 

Et godt fritidsliv - tæt på skov og strand
Tæt på campus har du også svømmehal, idrætshal, bymidte, bibliotek og kort afstand til vandet, hvor du har mulighed for at dyrke sejlsportsaktiviteter, såsom roning, windsurfing og sejlads. Du er også tæt på det helt nybyggede havnemiljø med adgang til beachvolleybaner, udendørs storskærm og fællesskabende sommerevents.  

Vi skaber studielivet sammen
Absalon startede uddannelser op i Kalundborg i 2017, og det betyder, at vi sammen er igang med at skabe vores traditioner. 

Sammen med et engageret studenterråd, som du som ny studerende også er meget velkommen i, sætter vi strøm til alt fra brætspilsaftener, påske- og julefrokost, hvor vi medbringer hver vores ret til buffeten, sommerfest for både undervisere og studerende, og fra efteråret 2019 håber vi også på en studenterdrevet volleyballklub. 

På campus har vi et godt internationalt studiemiljø, hvor vi hjælper hinanden, og hvor vi har tæt kontakt til vores medstuderende og engagerede undervisere i gode fysiske rammer. 

Vi ses på Campus Kalundborg

Se Kalundborgfilmen

Bajere og biotek
22. maj 2019
Studerende fra biotek i Kalundborg har gennem de seneste måneder eksperimenteret med at brygge deres…
Ny uddannelse i Kalundborg: Diplomingeniør i maskinteknologi
12. april 2019
Snart kan man uddanne sig til diplomingeniør i maskinteknologi på Absalons Campus Kalundborg. Det står…
Politikere besøgte byggegrund til Campus Kalundborg
12. april 2019
Jacob Jensen (V) og Rasmus Horn Langhoff (S) var fredag på besøg for at se, hvor Campus Kalundborg skal…
Cxense Display